Αναβάθμιση στην 1.144

Συζήτηση στο forum 'Αναβαθμίσεις' που ξεκίνησε από το μέλος irisdp, στις 20. Ιαν 2019.

Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις
 1. irisdp

  irisdp Community Manager Μέλος Διαχείρισης Community Manager

  Εγγραφή:
  2. Μαρ 2012
  [​IMG]

  Γεια σας Βασιλιάδες και Βασίλισσες,

  Η αναβάθμιση στην 1.144 θα γίνει την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου. Παρακαλούμε σημειώστε ότι πρόκειται για συνδυασμό των αναβαθμίσεων 1.143 & 1.144 λόγω της Εορταστικής περιόδου. Θα υπάρχει μία σύντομη διακοπή στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης και λυπούμαστε για την οποιαδήποτε αναστάτωση μπορεί να προκληθεί.
  Για πιο αναλυτική περιγραφή σχετικά με τις αλλαγές, παρακαλούμε δείτε τη λίστα παρακάτω:

  Αλλαγές


  Επεκτείναμε τη λειτουργικότητα των συντομεύσεων του πληκτρολογίου στους Πολιτιστικούς Οικισμούς. Τώρα μπορείτε επίσης να ακυρώσετε παραγωγές πατώντας το κουμπί 'Χ' στο πληκτρολόγιο, ώστε να είναι συμβατές με την κύρια πόλη.

  Διορθώσεις Σφαλμάτων


  • Υπήρχε ένα πρόβλημα με την έκδοση HTML5 του παιχνιδιού όπου δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση στην έκτη σελίδα της οθόνης επιλογής Σημαίας για τη Συντεχνία. Το διορθώσαμε.
  • Σε κάποιες περιπτώσεις η οθόνη συνεισφοράς των Μεγάλων Κτιρίων δε φόρτωνε σωστά κατά την πρόσβαση σε ένα Μεγάλο Κτίριο αμέσως μετά την είσοδο στο παιχνίδι. Αυτό δε θα συμβαίνει πλέον.
  • Η επιθετική ενίσχυση του Πήλινου Στρατού έλειπε από το παράθυρο Επισκόπησης Ενισχύσεων. Διορθώθηκε.
  • Διορθώσαμε ένα σφάλμα όπου μερικές φορές η διάλυση και αμέσως δημιουργία μίας συντεχνίας προκαλούσε ένα εσωτερικό σφάλμα.
  • Υπήρχε ένα πρόβλημα όπου κατά την πώληση ενός αποσυνδεδεμένου κτιρίου αγαθών με ενεργή παραγωγή δεν έδινε πίσω τα κόστη παραγωγής. Διορθώθηκε.
  • Διορθώσαμε ένα σφάλμα όπου το εργαλείο βοήθειας για νέα αντικείμενα στην απογραφή ήταν τοποθετημένο λάθος.
  • Είδαμε ότι αν ξεκινούσες μία μεμονωμένη μάχη από μία αποστολή ενώ ήσουν στη λειτουργία κατασκευής κι επέστρεφες στην πόλη σου μετά τη μάχη, το πλέγμα από τη λειτουργία κατασκευής παρέμενε εσφαλμένα εκεί. Διορθώθηκε.
  • Διορθώσαμε ένα πρόβλημα όπου το εργαλείο βοήθειας που μετρούσε αντίστροφα το χρόνο μέχρι το τέλος κατασκευής των κτιρίων με μικρό χρόνο κατασκευής, έλειπε από την έκδοση HTML5 του παιχνιδιού
  • Διορθώσαμε μια ασυνέπεια με το εφέ σκίασης στα κτίρια που δε μπορούσαν να κατασκευαστούν από το μενού κατασκευής. Αυτό συνέβαινε μόνο στην έκδοση HTML5
  • Στους Πολιτιστικούς Οικισμούς, κάποιες φορές το εικονίδιο μπόνους που βασίζεται στο χρόνο έλειπε όταν επιλέγατε να εγκαταλείψετε ή να ξεκινήσετε από την αρχή έναν οικισμό.
  • Τώρα όταν ανοίγετε το παράθυρο επισκόπησης ανταμοιβών για τους Πολιτιστικούς Οικισμούς για να δείτε ποιες ανταμοιβές είναι διαθέσιμες, πηγαίνει στο τέλος της λίστα. Στο εξής, η λίστα θα είναι τοποθετημένη σύμφωνα με τον αριθμό των Οικισμών που έχετε ήδη ολοκληρώσει.
  Στο μεταξύ, η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται πάνω στην επερχόμενη Εκδήλωση του Καρναβαλιού. Δείτε την στον Beta για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

  Σας ευχαριστούμε που παίζετε Forge of Empires!

  Αν θέλετε να μας πείτε τη γνώμη σας σχετικά με αυτή την έκδοση, παρακαλούμε πατήστε εδώ ή επισκεφθείτε μας στο Facebook! :)

  Με εκτίμηση,
  Η Ομάδα του Forge of Empires
   

Κορυφή
Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις