Αναβάθμιση στην 1.145

Συζήτηση στο forum 'Αναβαθμίσεις' που ξεκίνησε από το μέλος irisdp, στις 3. Φεβ 2019.

Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις
 1. irisdp

  irisdp Community Manager Μέλος Διαχείρισης Community Manager

  Εγγραφή:
  2. Μαρ 2012
  [​IMG]

  Γεια σας Βασιλιάδες και Βασίλισσες,

  Η αναβάθμιση στην 1.145 θα γίνει την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου. Θα υπάρχει μια σύντομη διακοπή στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης και λυπούμαστε για την οποιαδήποτε αναστάτωση μπορεί να προκαλέσει αυτό.
  Για πιο αναλυτική περιγραφή σχετικά με τις αλλαγές, παρακαλούμε δείτε τη λίστα παρακάτω:

  Αλλαγές


  • Λάβαμε σχόλια σχετικά με τις ρυθμίσεις Εστίασης (zoom) ότι δε διατηρούνταν όταν επιστρέφατε στην πόλη από τους Πολιτιστικούς Οικισμούς. Με αυτή την αναβάθμιση, έχουμε αλλάξει τη συμπεριφορά της εστίασης στην πόλη σας και τώρα θα διατηρείται.
  • Προσθέσαμε μία νέα Επέκταση Νίκης με κόστος 950,000 μετάλλια.
  • Με τα χρόνια κάναμε μερικές βελτιώσεις στη γενική εμφάνιση του Forge of Empires. Θέλαμε να κάνουμε τα παλαιότερα Μεγάλα Κτίρια να συμβαδίζουν με αυτό το ανανεωμένο στυλ, έτσι αναβαθμίσαμε την εμφάνιση σε 5 από τα παλαιότερα Μεγάλα Κτίρια. Δείτε τις νέες εικόνες στα spoiler παρακάτω:

   [​IMG]
   [​IMG]
   [​IMG]
   [​IMG]
   [​IMG]
  • Θα θυμάστε ότι πρόσφατα αλλάξαμε τον τρόπο που λειτουργούν τα Κιτ Αυτοβοήθειας στο παιχνίδι, ώστε να μη χρειάζεται να χρησιμοποιείτε ένα κάθε φορά. Βασιζόμενοι στα σχόλια σας, εφαρμόσαμε την ίδια λειτουργία στα κιτ αναβάθμισης κτιρίων, κάνοντας ακόμα πιο εύκολη την εφαρμογή αναβαθμίσεων στα κτίρια σας. Τώρα δε θα χρειάζεται να ανοίγετε συνέχεια την απογραφή σας για να τα χρησιμοποιήσετε!

   [​IMG]

  Διορθώσεις Σφαλμάτων

  • Υπήρχε ένα πρόβλημα όπου το κουμπί "Αποστολή" δεν ήταν απενεργοποιημένο όταν θα έπρεπε στο κέντρο μηνυμάτων (για παράδειγμα, όταν το πεδίο ενός νέου μηνύματος ήταν άδειο). Διορθώθηκε.
  • Διορθώσαμε ένα σφάλμα όπου το παράθυρο Δυσκολία στις ΕΣ ήταν πάνω από το αναδυόμενο παράθυρο για ένα νέο Σχέδιο.
  • Διορθώσαμε ένα σφάλμα όπου τα εικονίδια επίθεσης και άμυνας των μονάδων έλειπαν στην οθόνη επιλογής στρατού στις Εκστρατείες Συντεχνίας.
  • Ρυθμίσαμε την ανταμοιβή Προμηθειών για ένα από τα βήματα στις Εκστρατείες Συντεχνίας για το Εικονικό Μέλλον που ήταν λάθος.
  • Βρήκαμε ότι κάποιες από τις βοήθειες στις αποστολές ήταν λάθος για ορισμένες αποστολές του Εικονικού Μέλλοντος, τις διορθώσαμε και τώρα οι αποστολές θα βγάζουν νόημα πάλι!

  Στο μεταξύ, η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται επάνω στο επόμενο μέρος του Εικονικού Μέλλοντος! Δείτε το στον Beta για να είστε πάντα ενήμεροι!

  Σας ευχαριστούμε που παίζετε Forge of Empires!

  Αν θέλετε να μας πείτε τη γνώμη σας για αυτή την έκδοση, παρακαλούμε πατήστε εδώ ή επισκεφθείτε μας στο Facebook! :)

  Sincerely,
  Your Forge of Empires Team
   
  Ο/Η hmmm έχει κάνει like

Κορυφή
Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις