Ανοιξιάτικη Εκδήλωση 2020

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

*iris*

CM
Μέλος προσωπικού
Community Manager

Γεια σας Βασιλιάδες και Βασίλισσες!

Το Φεστιβάλ των Ανθισμένων Κερασιών κάνει την επιστροφή του στη φετινή Ανοιξιάτικη Εκδήλωση. Οι πολίτες σας συγκεντρώνονται στα πάρκα, για να ζήσουν τη χαρά των Κερασιών να ανθίζουν. Δείτε το βίντεο μας στο YouTube για μια γρήγορη παρουσίαση της εκδήλωσης!


Η Ανοιξιάτικη Εκδήλωση ξεκινά στις 31 Μαρτίου και θα είναι ενεργή μέχρι τις 21 Απριλίου 2020.​


Μόλις ξεκινήσει η Ανοιξιάτικη Εκδήλωση, μπορείς να έχεις πρόσβαση από το παράθυρο της εκδήλωσης στην επάνω αριστερή γωνία και να ζωντανέψεις έναν βάτραχο οριγκάμι. Άκουσε τη Hanako για να προχωρήσεις στη φετινή σειρά αποστολών. Θα έχεις τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις 41 άμεσες αποστολές και θα πάρεις άλλες 21 σε καθημερινή βάση.

Με την ολοκλήρωση αυτών των αποστολών, θα συλλέγεις Ανοιξιάτικα Φανάρια για να κινήσεις τον οριγκάμι βάτραχό σου κατά μήκος της λίμνης. Μπορείς επίσης να συλλέξεις Ανοιξιάτικα Φανάρια για την καθημερινή σου σύνδεση ή από τις Κερασιές που φυτρώνουν γύρω από την πόλη σου κατά διαστήματα.

Χρησιμοποίησε τα Ανοιξιάτικα Φανάρια για να να οδηγήσεις τον Βάτραχο να διασχίσει τη λίμνη επιλέγοντας να πηδήξει πάνω σε ένα από τα τρία νούφαρα. Θα υπάρχει ένα οριγκάμι ζώο σε κάθε νούφαρο. Κάθε ζώο που συλλέγεις θα σου προσφέρει μια διαφορετική συλλογή ανταμοιβών. Κάθε ένα από τα νούφαρα σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις την Ημερήσια Ανταμοιβή, η οποία ανανεώνεται κάθε 24 ώρες με κάτι νέο. Με κάθε άλμα, πηγαίνεις όλο και πιο κοντά στο πολυπόθητο Μεγάλο Βραβείο:


Με κάθε Λίμνη που διασχίζεις, έχεις την ευκαιρία να ανέβεις πιο ψηλά στον 'Πίνακα Κατηγοριών'. Όσο υψηλότερη η κατάταξη, τόσο καλύτερες οι ανταμοιβές! Στο τέλος της εκδήλωσης, θα πάρεις επιπλέον ειδικές ανταμοιβές ανάλογα με την κατάταξη σου. Σίγουρα αξίζει να προσπαθήσεις να στοχεύσεις σε υψηλότερη κατάταξη για να αποκτήσεις πρόσβαση σε μερικές απίθανες επιπλέον ανταμοιβές, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσεις στρατηγική! Θα πας με τα ζώα οριγκάμι με τις ατομικές ανταμοιβές που ψάχνεις, ή για αυτά που θα σε πάνε πιο γρήγορα στην άλλη πλευρά της λίμνης? Από εσένα εξαρτάται!


Με την Ανοιξιάτικη Εκδήλωση 2020, θα έχεις την ευκαιρία να πάρετε ένα αναβαθμιζόμενο κτίριο: τη Γέφυρα Hanami! Τα κιτ αναβάθμιση για αυτό το κτίριο θα είναι διαθέσιμα στη σειρά αποστολών και σαν ανταμοιβή για τη διάσχιση της λίμνης.


Μεγάλο Βραβείο: Η Γέφυρα The Hanami είναι ένα αναβαθμιζόμενο 4x6 κτίριο με 8 επίπεδα

Η Γέφυρα Hanami μπορεί να αναβαθμιστεί στο επίπεδο 8 και έχει μέγεθος 4x6. Όσο πιο περισσότερο την αναβαθμίσεις. τόσο καλύτερα μπόνους θα σου δίνει. Από το επίπεδο 1 εώς 7, αυτό το κτίριο παρέχει Ευτυχία, Πληθυσμό, Νομίσματα, Μετάλλια, Forge Πόντους και Αγαθά. Μόλις φτάσεις στο επίπεδο 8, θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο τελικές εμφανίσεις για τη γέφυρα σου. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στη Γέφυρα Mikawa ή τη Γέφυρα Mikoto και κάθε μία μοναδική γέφυρα θα σου προσφέρει μοναδικές ανταμοιβές. Για να αναβαθμίσεις τη Γέφυρα Hanami, θα χρειαστείς Κιτ Αναβάθμισης (
).

Επιπλέον Νομίσματα, Forge Πόντοι και Αγαθά
Επιπλέον Μετάλλια κι επίσης μια Επιθετική ενίσχυση για τον αμυντικό στρατό σου

Τέλος, όπως πάντα, θα μπορέσεις να επιδείξεις την πρόοδο σου στους φίλους και γείτονες σου, αποκτώντας ένα από αυτά τα τρία θεματικά πορτραίτα:


Αν έχετε κάποια σχόλια, ερωτήσεις ή προβλήματα, παρακαλούμε να μας ενημερώστε! Ανυπομονούμε για τα σχόλια σας :)

Σας ευχαριστούμε που παίζετε Forge of Empires!

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα του Forge of Empires.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.