Αρχαιολογική Εκδήλωση 2020

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

*iris*

CM
Μέλος προσωπικού
Community Manager

Γεια σας Βασιλιάδες και Βασίλισσες!

Ενώνουμε ξανά τους ατρόμητους εξερευνητές μας καθώς ετοιμάζονται για άλλη μία θρυλική περιπέτεια σε έναν ολοκαίνουργιο αρχαίο τάφο. Ξεσκονίστε τα Φτυάρια, τα Πινέλα και τους Δυναμίτες σας κι ελάτε μαζί μας ξανά για άλλη μία ατίθαση πορεία στα βάθη μιας σπηλιάς γεμάτη με θησαυρούς. Δείτε το βίντεο παρακάτω για πιο αναλυτική προεπισκόπηση για το τι έρχεται!


Η αρχαιολογική Εκδήλωση επιστρέφεις στις πόλεις σας στις 5 Μαΐου και θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 25 Μαΐου 2020

Μόλις ξεκινήσει η Αρχαιολογική Εκδήλωση θα έχεις πρόσβαση σε αυτή από το παράθυρο της εκδήλωσης.

Όπως και πέρυσι, ο στόχος του παιχνιδιού είναι να φέρει στην επιφάνεια τον εξερευνητή που κρύβεις μέσα σου και να καθαρίσεις την άμμο από τη σπηλιά για να αποκαλύψεις πολύτιμες ανταμοιβές, όπως Βάζα, Χρυσά Είδωλα και ακόμα περισσότερα εργαλεία που έχουν αφήσει πίσω τους άλλοι εξερευνητές για να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις. Ολοκλήρωσε αποστολές για να κερδίσεις πάπυρους. Υπάρχουν συνολικά 60 αποστολές, 39 από τις οποίες είναι άμεσα διαθέσιμες κι έπειτα άλλες 21 που θα εμφανίζονται καθημερινά. Χρησιμοποίησε αυτούς τους πάπυρους για να αγοράσεις εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να καθαρίσεις τη σπηλιά. Μπορείς επίσης να αγοράσεις περισσότερους πάπυρους, αν χρειάζεσαι, με Διαμάντια!


Με το άνοιγμα του παραθύρου της εκδήλωσης, θα δεις τη διάταξη της σπηλιάς που σε περιμένει να την εξερευνήσεις. Χρησιμοποίησε τα διάφορα διαθέσιμα εργαλεία για να καθαρίσεις την άμμο από τα πλακίδια και να προχωρήσεις πιο βαθιά μέσα στον τάφο.


Χρησιμοποίησε τα εργαλεία που έχεις στη διάθεση σου για να αποκαλύψεις θαμμένους θησαυρούς. Καθώς δε μπορείς να καθαρίσεις τα πέτρινα πλακίδια, φρόντισε να προγραμματίζεις σωστά τη χρήση των εργαλείων σου. Θα μπορέσεις να αποκαλύψεις ένα βάζο, ή περισσότερα εργαλεία (Πινέλα, Φτυάρια και Δυναμίτη) για να βοηθήσουν στην πρόοδό σου για τα πολυπόθητα Χρυσά Είδωλα. Βάλε το ποντίκι πάνω από τα βάζα για να δεις τι έχει να σου προσφέρει το κάθε ένα. Μόλις αποκαλύψεις πλήρως την ανταμοιβή, πάτησε πάνω για να πάρεις το βραβείο σου. Φρόντισε να καθαρίζεις την άμμο από τις ανταμοιβές που σε ενδιαφέρουν πριν εξαφανιστούν για πάντα όσο προχωράς στον τάφο!

Μόλις φτάσεις τα 20 Χρυσά Είδωλα, θα πάρεις το Μεγάλο Βραβείο που εμφανίζεται στο επάνω μέρος του παραθύρου της εκδήλωσης.


Όπως κάνεις τις ανασκαφές σου στα βάθη της σπηλιάς, θα παρατηρήσεις κάτι διαφορετικό με αυτή. Όσο προχωράς μέσα από τα αρχαία ερείπια μπορεί να βρεις σπάνιες πήλινες πλάκες. Με κάθε μία μπορείς να ξεκινήσεις μια προαιρετική σειρά αποστολών με μία ειδική ανταμοιβή στο τέλος. Αυτές οι αποστολές δε μετράνε στον μετρητή της Αρχαιολογικής Εκδήλωσης. Ολοκλήρωσε κάθε πήλινη πλάκα για να πάρεις την Ανταμοιβή του Ιστορικού. Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα έχεις τη δυνατότητα να δουλεύεις πάνω σε πολλαπλές αποστολές ταυτόχρονα.


Η Αρχαιολογική Εκδήλωση σου προσφέρει την πιθανότητα να κερδίσεις πολλά βραβεία, καθώς και μερικές ολοκαίνουργιες ανταμοιβές.

Το φετινό μεγάλο βραβείο είναι το περίφημο Αερόπλοιο, ένα αναβαθμιζόμενο 7x3 κτίριο με 11 επίπεδα.Στο επίπεδο 11 (που φαίνεται στην εικόνα) αυτό το αριστούργημα της ανθρώπινης μηχανικής παράγει:
 • Νομίσματα
 • Πληθυσμό,
 • Όταν κινητοποιηθεί:
  • Προμήθειες
  • Forge Πόντους
  • Αγαθά
  • Αγαθά Θησαυροφυλακίου Συντεχνίας
Το Συντριβάνι Υδρόγειος είναι ένα 3x3 Πολιτιστικό Κτίριο. Θα έχεις την πιθανότητα να βρεις αυτό το όμορφο μοναδικό κτίριο για την πόλη σου σαν ημερήσια ανταμοιβή στην εκδήλωση.Το Συντριβάνι Υδρόγειος παρέχει:
 • Ευτυχία
 • Επιθετική Ενίσχυση στον Αμυντικό στρατό σου
 • Αμυντική Ενίσχυση στον Αμυντικό στρατό σου
 • Ενίσχυση Προμηθειών

Μπορείς επίσης να ξεκλειδώσεις μερικά μοναδικά avatars για την ολοκλήρωση της σειράς αποστολών:

Τέλος, όπως και πέρυσι, μπορεί επίσης να βρεις μερικά avatars από προηγούμενες εκδηλώσεις μέσα στην σπηλιά!

Όπως πάντα, η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς, γι' αυτό μη ξεχάσετε να σχολιάσετε εδώ!

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα του Forge of Empires
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.