Εκδήλωση Αρχαιολογική Εκδήλωση 2021

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

*iris*

CM
Μέλος προσωπικού
Community Manager

Αγαπητοί Βασιλιάδες και Βασίλισσες,

ήρθε η ώρα να μαζέψετε τα φτυάρια, τα πινέλα, τους δυναμίτες και να ξεσκονίσετε τις μπότες σας, καθώς το αερόπλοιο περιμένει! Βγάλτε στην επιφάνεια τον εξερευνητή που κρύβετε μέσα σας καθώς υπάρχουν τάφοι που κρύβουν αρχαία θαύματα για να ξεθάψετε, μυστήρια για να λύσετε κι ενδεχομένως ένα πλήθος θησαυρών για να ανακαλύψετε! Όλα αυτά σας περιμένουν στην Αρχαιολογική Εκδήλωση!


Η Αρχαιολογική Εκδήλωση θα ενεργοποιηθεί στις 29 Απριλίου και θα είναι ενεργή μέχρι τις 19 Μαΐου


Τα Βασικά

Μόλις ξεκινήσει η εκδήλωση, θα ανοίξει το παράθυρο της εκδήλωσης στην επάνω αριστερή γωνία που θα σου επιτρέψει να αποκτήσεις πρόσβαση στην εκδήλωση.

Μέσα στο παράθυρο της εκδήλωσης, θα δεις ότι έχεις πρόσβαση στα εργαλεία σου στα αριστερά και στο χάρτη του τάφου στα δεξιά. Θα προχωρήσεις από τα αριστερά προς τα δεξιά και θα χρησιμοποιείς εργαλεία για να καθαρίζεις την άμμο από τα πλακάκια για να πας πιο βαθιά μέσα στον τάφο. Δεν είναι πάντα απαραίτητο να καθαρίσεις πλακάκια άμμου για να προχωρήσεις, αλλά συχνά αξίζει να το κάνεις καθώς πάντα υπάρχει μια πιθανή ανταμοιβή από κάτω.

Καθώς προχωράς, το πεδίο όρασης σου θα βελτιώνεται και θα υπάρχουν περισσότερα πλακάκια και ανταμοιβές για να ανακαλύψεις, γι' αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά! Ωστόσο, να θυμάσαι ότι τα πέτρινα πλακάκια δε μπορούν να καθαριστούν!

Πάπυροι και Αποστολές

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα ολοκληρώνεις αποστολές και θα παίρνεις πάπυρους τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιείς για να αγοράζεις εργαλεία για να προχωράς στο χάρτη.Αρχικά θα σου δοθούν αποστολές από τον Edward τον Εξερευνητή, ο οποίος θα εμφανιστεί σαν εντολέας αποστολών μόλις ξεκινήσει η εκδήλωση.

Ωστόσο, θα υπάρχουν επίσης μικρότερες σειρές αποστολών οι οποίες θα αποκαλύπτονται μόλις βρεις μία πήλινη πλάκα. Κάθε αποστολή σου δίνει πάπυρους, αλλά και ειδικές μπόνους ανταμοιβές κάθε φορά που ολοκληρώνεται μια σειρά αποστολών από πήλινη πλάκα!
Χρυσά Είδωλα, Βάζα και Μπάρα Μεγάλου Βραβείου


Τα Χρυσά Είδωλα είναι σημαντικά, αφού σε πηγαίνουν πιο κοντά στην απόκτηση του Μεγάλου Βραβείου. Φρόντισε να συλλέγεις όσα περισσότερα μπορείς για να φτάσεις στο απόλυτο βραβείο!Εκτός από τα Χρυσά Είδωλα, να κοιτάς και για Βάζα, αφού αυτά θα σου δώσουν ειδικές ανταμοιβές και την πιθανότητα να κερδίσεις την Ειδική Ημερήσια Ανταμοιβή.

Αυτό που είναι καινούργιο στη φετινή εκδήλωση, είναι ότι μπορείς να αποφασίσεις αν θέλεις να αλλάξεις την Ειδική Ημερήσια Ανταμοιβή μια φορά την ημέρα. Αυτό θα σου την αλλάξει με μία εντελώς τυχαία προαιρετική ανταμοιβή (από το σύνολο των Ημερήσιων Ανταμοιβών). Ωστόσο, παρακαλούμε να θυμάσαι ότι δε μπορούμε να εγγυηθούμε ότι αυτή η ανταλλαγή θα οδηγήσει σε μία καλύτερη ανταμοιβή και μόλις αποφασίσεις να το κάνεις, δε μπορεί να ακυρωθεί!

Τα εργαλεία


Καθώς συνεχίζεις να αποκτάς πάπυρους, θα έχεις τη δυνατότητα να αγοράζεις διάφορα πακέτα τα οποία θα σου προσφέρουν διαφορετικές επιλογές εργαλείων. Κάθε εργαλείο σου παρέχει διαφορετική επιλογή σε ότι αφορά την πρόοδο σου στη σπηλιά.

Με το Πινέλο, είναι ένα εργαλείο ακριβείας, ωστόσο θα καθαρίσει μόνο ένα πλακάκι άμμου κάθε φορά.Με το φτυάρι, μπορείς πραγματικά να καθαρίσεις το δρόμο! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει μια ολόκληρη στήλη και να ξεθάψει σημαντικούς θησαυρούς.Μπουμ! Δυναμίτης και 8 πλακάκια άμμου στη γύρω περιοχή καθαρίζουν με τη μία!Το Ημερολόγιο Ανταμοιβών


Σαν μία νέα προσθήκη στην εκδήλωση, έχουμε φέρει το Ημερολόγιο Ανταμοιβών στην Αρχαιολογική Εκδήλωση 2021.

Υπάρχουν 21 θέσεις για κάθε ημέρα της εκδήλωσης και ξεκλειδώνονται ανακαλύπτοντας Πολύτιμους Λίθους μέσα στον τάφο. Οι Πολύτιμοι Λίθοι βρίσκονται μια φορά την ημέρα και είναι κρυμμένοι κάτω από τα πλακάκια!
Μόλις βρεις έναν Πολύτιμο Λίθο, μπορείς να ξεκλειδώσεις μία θέση και να αποκτήσεις μία ανταμοιβή.

Αν έχεις χάσει Πολύτιμους Λίθους από την προηγούμενη ημέρα, υπάρχουν κρυμμένα κομμάτια λίθων τα οποία μπορούν να συναρμολογηθούν και να φτιάξεις ένα Πετράδι Τζόκερ. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανοίξεις μία θέση από προηγούμενη ημέρα που μπορεί να είχες χάσει.
Εκτός τους τάφους, μπορείς να βρεις κομμάτια πολύτιμων λίθων και στις ημερήσιες προκλήσεις. Έτσι, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα Πετράδι Τζόκερ!

Βεβαίως, θα θέλεις να γεμίσεις όλες τις θέσεις, αφού αν το κάνεις θα ξεκλειδώσεις μία ειδική μπόνους ανταμοιβή στο τέλος της εκδήλωσης.


Ανταμοιβές

Μεγάλο Βραβείο
-Φέτος με χαρά σας παρουσιάζουμε τη Ρόδα. Είναι ένα 6x4 κτίριο με 10 επίπεδα και στο τελευταίο επίπεδο του έχεις δύο διαφορετικές επιλογές.

Από το επίπεδο 1, η Ρόδα θα σου παρέχει πληθυσμό, ευτυχία κι ενίσχυση νομισμάτων. Όταν κινητοποιηθεί, θα παρέχει αγαθά, forge πόντους και προμήθειες. Αυτά τα μπόνους θα βελτιώνονται με κάθε επίπεδο που θα ανεβαίνει, μέχρι να φτάσεις στο επίπεδο 10 όπου θα έχεις να επιλέξεις ανάμεσα στη Μεγάλη Ρόδα και τη Μαγική Ρόδα ! Ποια θα επιλέξεις?


Μεγάλη Ρόδα (Επίπεδο 10).Μαγική Ρόδα (Επίπεδο10).
  • Πληθυσμό, Νομίσματα και Μπόνους Ευτυχίας
  • Επιθετικό Μπόνους για τον Επιθετικό Στρατό
  • Όταν κινητοποιηθεί: Αγαθά, 10 Forge Πόντους και Προμήθειες
  • Πληθυσμό, Νομίσματα και Μπόνους Ευτυχίας
  • Αμυντικό Μπόνους για τον Αμυντικό Στρατό
  • Όταν κινητοποιηθεί: Αγαθά, 10 Forge Πόντους και Προμήθειες


Δεν είναι μόνο αυτά! Θα έχεις επίσης την πιθανότητα να κερδίσεις το Αερόπλοιο και την Παγκόσμια Έκθεση, από τις δύο προηγούμενες Αρχαιολογικές Εκδηλώσεις μέσα από την Ειδική Ημερήσια Ανταμοιβή!
Τέλος, θα μπορέσεις να αποκτήσεις τα παρακάτω avatars μέσα στην εκδήλωση!

Ava
Avatar Εντολέα Αποστολών
Oscar
Avatar Εντολέα Αποστολών
Bardsley
Avatar Ανταμοιβής
Πήλινων Πλακών
Margot
Avatar Ημερολογίου
Ανταμοιβών


Αν θέλετε να σχολιάσετε, να ρωτήσετε ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, παρακαλούμε ενημερώστε μας! Ανυπομονούμε για τα σχόλια σας!

Αν δε το έχετε ήδη κάνει, σας συνιστούμε επίσης να δείτε το βίντεο σχετικά με την αρχαιολογική μας εκδήλωση στο Youtube!
Είναι ένας καλός τρόπος για να κατανοήσετε την Εκδήλωση.

Τέλος, παρακαλούμε να θυμάστε ότι μπορείτε πάντα να δοκιμάζετε τα νεότερα χαρακτηριστικά μας πρώτοι χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή Beta Mobile. Για περισσότερες πληροφορίες για το πως θα την εγκαταστήσετε, παρακαλούμε ακολουθήστε Αυτό τον οδηγό.


Σας ευχαριστούμε που παίζετε Forge of Empires!

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα του Forge of Empires.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.