Διάλυση συντεχνίας Blue Octopus

Συζήτηση στο forum 'Dinegu' που ξεκίνησε από το μέλος magda86, στις 28. Νοε 2018.

Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις
 1. magda86

  magda86 Νέο Μέλος

  Εγγραφή:
  30. Οκτ 2018
  forum.gr.forgeofempires.com/index.php?threads/διάλυση-συντεχνίας-angels.6204/
  Καλημέρα,
  παραθέτω το λινκ παραπάνω με την απάντησή σας στο παρελθόν που αφορούσε την διάλυση άλλης συντεχνίας απο κακόβουλο χρήστη και την επαναφορά της από την ομάδα διαχείρισης σε νέο θέμα καθώς το προηγούμενο έχει κλειδώσει και δεν μου επιτρέπει να απαντήσω.
  Περιμένω την απάντησή σας γιατί η περίπτωσή μας αντιμετωπίζεται διαφορετικά λοιπόν και όλο το μερίδιο ευθύνης μετατοπίζεται στον ιδρυτή μας που ήταν και το θύμα της υπόθεσης?
  Εκτός απο την ομάδα διέλυσαν και τις πόλεις του σε όλους τους κόσμους που έπαιζε και ούτε και αυτά έχουν αποκατασταθεί ακόμα. Κάθε παίκτης λοιπόν μπορεί να βρεθεί σε παρόμοια θέση αφου παραδέχεστε οτι υπήρξε κακόβουλη ενέργεια στο λινκ οπότε ποιές είναι οι ενέργειες της ομάδας διαχείρισης στην προκειμένη περίπτωση?
   
 2. irisdp

  irisdp Community Manager Μέλος Διαχείρισης Community Manager

  Εγγραφή:
  2. Μαρ 2012
  Καλημέρα, αν διαβάσεις την απάντηση μου στη σελίδα 3 του θέματος θα δεις ότι δεν είχε διαλυθεί η συντεχνία. Από ότι φαίνεται ο λογαριασμός που είχε "παραβιαστεί" ήταν ακόμα μέσα κι έτσι μπόρεσε να σωθεί η κατάσταση.
  Δεν έγινε επαναφορά κοσμου.
  Επαναφορά μπορεί να γίνει μόνο σε περίπτωση σφάλματος του σέρβερ ΜΟΝΟ αν το κρίνει η εταιρεία απαραίτητο.

  Τώρα σχετικά με τη δική σας συντεχνία σας έχουμε ήδη απαντήσει κι εφόσον λύθηκε και αυτή η παρεξήγηση το θέμα μπορεί να κλειδώσει.
   

Κορυφή
Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις