Επισκόπηση Αποστολών

Συζήτηση στο forum 'Ανακοινώσεις Παιχνιδιού' που ξεκίνησε από το μέλος irisdp, στις 8. Σεπ 2017.

Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις
 1. irisdp

  irisdp Community Manager Μέλος Διαχείρισης Community Manager

  Εγγραφή:
  2. Μαρ 2012
  [​IMG]

  Αγαπητοί Βασιλιάδες και Βασίλισσες,

  Οι αποστολές είναι ένα από τα κεντρικά σημεία του Forge of Empires. Οδηγούν τους παίκτες μέσα στο παιχνίδι και συχνά καθορίζουν την πρόοδο τους. Το τρέχων σύστημα που χρησιμοποιούμε τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν υπέροχο και δούλεψε καλά, αλλά είχε κάποιες φορές είχε κάποιους περιορισμούς σχετικά με το τι μπορούσαμε να κάνουμε με τις αποστολές.
  Καθίσαμε κάτω και σκεφτήκαμε πιθανές βελτιώσεις για τον τρόπο με τον οποίο τις δείχνουμε και τις παρουσιάζουμε σε εσάς.
  Καταλήξαμε σε μία νέα Επισκόπηση Αποστολών με την οποία θα μπορείτε να βλέπετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες με αποτελεσματικό τρόπο ώστε να παρέχεται η δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης. Μετά από πολλές δοκιμές και βελτιώσεις (χάρη στην κοινότητα του Beta!) θα ενεργοποιήσουμε το νέο χαρακτηριστικό για όλους εσάς στις 11.09.2017.

  Έτσι θα δείχνει τώρα η νέα επισκόπηση των αποστολών, αφού θα έχει αναπτυχθεί από το πλάι της οθόνης σας:

  [​IMG]

  Όπως μπορείτε να δείτε, το αριστερό μέρος της οθόνης τώρα είναι έχει αποσυμφορηθεί από τις αποστολές, γιατί τα διάφορα είδη αποστολών είναι ομαδοποιημένα σε καρτέλες.

  Δεύτερον, προσθέσαμε την πιθανότητα της μόνιμης απομάκρυνσης της επιβεβαίωσης ακύρωσης για τις επαναλαμβανόμενες αποστολές ("Να μην εμφανιστεί ξανά"). Αυτή ήταν μία προσθήκη που ζητήθηκε πολλές φορές στον Beta:

  [​IMG]

  Τρίτον, τώρα χρησιμοποιήσαμε επίσης την πιθανότητα να ενσωματώσουμε ένα πολύ πιο ορατό χρονόμετρο για το πότε τελειώνει μια σειρά αποστολών ή μια εκδήλωση. Παρατηρήσαμε ότι οι παίκτες συχνά ξαφνιάζονταν όταν οι σειρές αποστολών (κυρίως οι ιστορικές) απλά εξαφανιζόντουσαν μια ημέρα, γιατί δεν είχαν παρατηρήσει το χρονόμετρο. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την έκδοση για φορητές συσκευές, όπου δεν υπάρχει ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης στο κύριο κουμπί της εκδήλωσης.

  [​IMG]

  Επίσης, δε χρειάζεται να εναλλάσσεστε ανάμεσα σε διαφορετικά παράθυρα για να δείτε τη γενική πρόοδο μιας σειράς αποστολών πλέον. Τώρα εμφανίζεται σαν μια μπάρα κάτω από την τρέχουσα αποστολή :).

  Πιστεύουμε ότι η νέα επισκόπηση μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας στο παιχνίδι, ενώ θα κάνει το σύστημα των αποστολών μας πιο επεκτάσιμο για μελλοντικές βελτιώσεις.

  Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε με λεπτομέρειες τη "διαδικασία σκέψης" που οδήγησε σε όλες αυτές τις αλλαγές, πατήστε το κουμπί παρακάτω για να μάθετε περισσότερα :).

  Ευχαριστούμε που θέλετε να μάθετε περισσότερα! :) Ας μπούμε στο θέμα μας.

  Για την ακρίβεια υπήρχαν αρκετά πράγματα τα οποία στοχεύαμε να επιτύχουμε με τη νέα Επισκόπηση Αποστολών:

  Να παρέχουμε καλύτερη επισκόπηση των αποστολών και των τύπων των αποστολών
  Θέλαμε να εισάγουμε την πιθανότητα για καλύτερο διαχωρισμό ανάμεσα στους τύπους αποστολών και τις αποστολές. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο κύριοι τύποι αποστολών: Οι κανονικές αποστολές (της "Ιστορίας") και οι αποστολές εκδηλώσεων και μπορείτε να έχετε μερικές διαφορετικές αποστολές ενεργές μέσα σε κάθε μία από τις κατηγορίες αυτές κάθε φορά.
  Ένα παράδειγμα προβλήματος που παρατηρήσαμε ήταν ότι θα έπρεπε να πατήσετε να ανοίξετε και να κλείσετε μερικές αποστολές για να βρείτε αυτή που πραγματικά θέλατε να ολοκληρώσετε.
  Επίσης σχεδιάζουμε την εισαγωγή μιας τρίτης κατηγορίας "αποστολών", η οποία κάνει ακόμα πιο σημαντική τη διαχώριση και καλύτερη επισκόπηση.

  Επιτρέπει περισσότερες αποστολές
  Υπάρχει περιορισμένος χώρος στην αριστερή πλευρά της οθόνης και, ανάλογα με την ανάλυση της, το να έχεις 5 αποστολές ανοιχτές την ίδια στιγμή έκρυβε συγκεκριμένα μέρη του Περιβάλλοντος Χρήστη (UI). Η αλλαγή στην απεικόνιση βασισμένη σε καρτέλες θα σας επιτρέπει να έχετε ενεργές περισσότερες αποστολές την ίδια στιγμή.


  Επιτρέπει περισσότερες προϋποθέσεις αποστολών
  Θέλαμε επίσης να έχουμε ένα Περιβάλλον Χρήστη που να φιλοξενεί περισσότερες από 2 προϋποθέσεις ολοκλήρωσης των αποστολών την ίδια στιγμή. Σχεδιάζουμε να κάνουμε χρήση αυτής της νέας λειτουργίας σε ένα από τα επόμενα χαρακτηριστικά που έρχονται.


  Καλύτερη απεικόνιση για τις αποστολές εκδηλώσεων
  Υπάρχουν επίσης σημαντικές αλλαγές στο πως δείχνουμε τις αποστολές εκδηλώσεων. Πρώτον, υπήρχε μια μικρή σύγχυση όταν υπήρχαν δύο αποστολές εκδηλώσεων που έδειχναν το ίδιο, ακόμα κι αν μία από αυτές μετρούσε στην πρόοδο της πραγματικής σειράς αποστολών. Έχουμε εισάγει μία καλύτερη επισκόπηση γι' αυτό με μία μπάρα προόδου που είναι ορατή όταν βλέπετε την κύρια αποστολή της εκδήλωσης.


  Αλλαγές που βασίστηκαν στα σχόλια από τον Beta
  Η κοινότητα του Beta παρείχε μια τρομακτική ποσότητα από πολύτιμα σχόλια. Εκτός από τις διορθώσεις σφαλμάτων, υπήρχαν επίσης και πολλές αλλαγές. Παρακάτω είναι μια μικρή λίστα με τις πιο σημαντικές από αυτές (δε θα τις βάλουμε όλες γιατί είναι πάαααααρα πολλές :)):

  - Μπήκε ένα κουτάκι επιλογής "Να μην εμφανιστεί ξανά" για την επιβεβαίωσης ακύρωσης στις επαναλαμβανόμενες αποστολές
  - Επιταχύναμε το χρόνο που χρειάζεται για να εμφανιστούν νέες αποστολές
  - Η Επισκόπηση Αποστολών έγινε προσβάσιμη απευθείας από την οθόνη των Εκστρατειών Συντεχνίας
  - Οι εικόνες από ανταμοιβές κτιρίων ήταν μικρές. Τις κάναμε μεγαλύτερες και πιο όμορφες
  - Πολλές τελειοποιήσεις από την οπτική πλευρά των: στοιχείων, χρωμάτων και γραμματοσειρών
  - Τη δυνατότητα εγκατάλειψης αποστολής με το να σύρετε το δάχτυλο στην οθόνη ("Swipe to abort" για φορητές συσκευές)

  ...και πολλά περισσότερα :).


  Παρακαλούμε πείτε μας τη γνώμη σας γι΄αυτή την αλλαγή στο θέμα συζήτησης :).

  Σας ευχαριστούμε που παίζετε Forge of Empires!

  Με εκτίμηση,
  Η Ομάδα του Forge of Empires
   
 2. irisdp

  irisdp Community Manager Μέλος Διαχείρισης Community Manager

  Εγγραφή:
  2. Μαρ 2012
  Αγαπητοί Βασιλιάδες και Βασίλισσες,

  Από αυτά που έχουμε δει σε διάφορα forums, κάποιοι από εσάς ενδιαφέρεστε για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το λόγο πίσω από την αντικατάσταση του παλιού συστήματος επισκόπησης των αποστολών με το νέο. Όπως έχουμε αναφέρει, σχεδιάζουμε να κάνουμε χρήση αυτής της νέας λειτουργίας σε ένα επερχόμενο χαρακτηριστικό, που κάποιοι από εσάς θέλουν να μάθουν περισσότερα γι' αυτό.

  Όντως, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που εξαρτάται από τη νέα Επισκόπηση των Αποστολών - οι νέες Ημερήσιες Προκλήσεις! :)

  Οι Ημερήσιες Προκλήσεις θα φέρουν περισσότερη διαφοροποίηση στο παιχνίδι. Πρόκειται βασικά για αποστολές που αλλάζουν καθημερινά, τις οποίες μπορείτε να ολοκληρώσετε για να πάρετε βραβεία (τα οποία αλλάζουν επίσης καθημερινά). Αν ολοκληρώσετε αυτές τις προκλήσεις σε 7 συνεχόμενες ημέρες, θα πάρετε ένα ιδιαίτερο βραβείο.

  [​IMG]

  Οι Ημερήσιες Προκλήσεις ολοκληρώνονται απευθείας στη νέα Επισκόπηση Αποστολών για να εξασφαλίσουν ότι δε θα παραβλέψετε τις αποστολές σας, ενώ θα έχετε ταυτόχρονα πολλαπλές καρτέλες διαθέσιμες.

  [​IMG]

  Αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε το νέο χαρακτηριστικό μαζί με την κοινότητα μας στον Beta και κάνουμε ακόμα κάποιες ρυθμίσεις που βασίζονται στα δικά τους σχόλια. Γι' αυτούς που θέλουν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Ημερήσιες Προκλήσεις, προτείνουμε να ρίξουν μια ματιά στο φόρουμ του Beta, καθώς το χαρακτηριστικό περιγράφεται με περισσότερες λεπτομέρειες εκεί (παρακαλούμε να θυμάστε ότι για την ώρα είναι διαθέσιμες μόνο στα Αγγλικά). Περισσότερες πληροφορίες (επίσης μεταφρασμένες σε άλλες γλώσσες) θα αποκαλυφθούν όταν θα πλησιάζουμε στην πλήρη live κυκλοφορία του χαρακτηριστικού.

  Δεν είναι ακόμα γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας στη γλώσσα μας, καθώς χρειάζεται να γίνουν μερικοί ακόμη έλεγχοι. Ωστόσο, κάποιοι νέοι παίκτες - συμπεριλαμβανομένων τον live εκδόσεων - μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να δουν το νέο χαρακτηριστικό σύντομα.

  Ελπίζουμε να σας αρέσει αυτή η μικρή κρυφή ματιά στο νέο χαρακτηριστικό των Ημερήσιων Προκλήσεων. Πιστεύουμε ότι θα διασκεδάσετε πολύ με το νέο χαρακτηριστικό :)

  Σας ευχαριστούμε που παίζετε Forge of Empires και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες!

  Με εκτίμηση,
  Η Ομάδα του Forge of Empires
   

Κορυφή
Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις