Ερωτήσεις για τους διαγωνισμούς

silvo

Μέλος
Από ότι κατάλαβα με απέκλεισαν γιατί έκανα επεξεργασία την απάντηση μου με καλύτερο χρόνο, πριν όμως τελειώσει ο διαγωνισμός! Το θέμα είναι ότι οποιοσδήποτε μπορούσε να προσπαθήσει πολλές φορές και να το ανεβάσει μία, οπότε ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, ποιο το νόημα αυτού του αποκλεισμού.
Θεωρώ πολύ άσχημο να μην στηρίζουν νέους παίκτες και ειδικά κόσμο που αφιερώνει χρόνο στο παιχνίδι. Έπαιζα πριν από 5 χρόνια για 1 χρόνο και είχα δώσει ένα 50 σε paysafe που ειναι αξιοπρεπές για ενασχόληση με ένα παιχνίδι για αυτό το διάστημα (όταν αγοράζω witcher 3 με 20 ευρώ και παίζω 400 + ώρες για να το τερματίσω μια φορά με συνολικά 3-4 μικρά bugs!). Τώρα με ποιο κίνητρο καλούμε να κάνω το ίδιο, όταν παρατηρώ ότι σε σχέση με τότε, το παιχνίδι έχει προβλήματα και δεν δίνουν σαφείς οδηγίες, όπως στην περίπτωση της αρένας. Στο event με το ποδόσφαιρο τις μισές φορές που άλλαζα ομάδα το παιχνίδι μαύριζε και στους δύο κόσμους και δεν κάθησα ούτε να παραπονεθώ. Λέω δεν πειράζει event είναι δεν θα είναι για πάντα! Έχει αρχίσει να πειράζει όμως για αυτό έχω αρχίσει να κάνω παράπονα πλέον!

Επίσης, είχα δει τον διαγωνισμό με τις μπάλες ναι και ήταν απλά χαζομάρα. Το θέμα είναι ότι δεν κερδίζουν τίποτα με το να μην δώσουν παραπάνω, σε περισσότερους. Ίσα ίσα έτσι χάνουν.

Κάτι τελευταίο θεωρώ ότι η μομφή σου ως προς την εγκυρότητα του διαγωνισμού ήταν άστοχη, γιατί βρίσκω παράλογο κάποιος να κάνει μποτάκι μόνο και μόνο για το Puzzle! Το βρήκα λίγο ακραίο.

Υ.Γ. Οι διπλοεγγραφες γινόντουσαν, γιατί μπαίνω από ανώνυμη περιήγηση΄. Όταν το έκλεινα και ξανασυνδεόμουν και το ξαναδοκίμαζα εμφάνιζε καινούργια καταχώρηση ως silvo!
 
Το μποτάκι είναι παράλογο ούτως ή άλλως, οπότε κάποιος/α που έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί μποτάκια για το οτιδήποτε, καθόλου παράλογο (στη δική τους λογική) δεν είναι να το χρησιμοποιήσουν «ακόμα» και για 400 διαμάντια.

Όπως και να έχει κακώς αποκλείστηκες, θεωρώ έγινε εκ παραδρομής. Αυτό με τις επεξεργασίες του θέματος που έχει ήδη αναρτηθεί, δεν μπορούν να το ελέγξουν ώστε να καταχωρηθεί η πρώτη ανάρτηση (δεν κρατείται κάπου αυτή η πληροφορία). Αρχικά φαντάστηκα πως εννοούν την περίπτωση συμπαίκτη που έκανε τρεις διαφορετικές αναρτήσεις και από τις οποίες μέτρησε η πρώτη. Στη δική σου περίπτωση ίσως μετρήθηκε η πρώτη εικόνα που είναι από επίπεδο δυσκολίας «very hard», γι αυτό λέω πως ίσως έκαναν εκ παραδρομής λάθος.
 

Van Halen

Μέλος
Γενικά ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αν και σαν ιδέα δεν τον λες άσχημο θα συμφωνήσω ότι δεν είχε την σωστή οργάνωση και δεν είχε σαφές οδηγίες πχ αποκλεισμός παικτών ή πολλαπλές καταγραφές κτλ.. καλό θα ήταν στο εξής οι διαγωνισμοί να συνοδεύονται με καλύτερη οργάνωση για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ...
 

albertus magnus

Καμένος Χρήστης
Κοντεύει βδομάδα από την Κυριακή που βγήκαν τα αποτελέσματα και τα δώρα ακόμα δεν τα πήραμε! Κανονικά πρέπει να μας τα δώσουν με τόκους υπερημερίας.
 

*iris*

CM
Μέλος προσωπικού
Community Manager
Λυπάμαι που δεν καταφέραμε να οργανώσουμε πιο σωστά το διαγωνισμό και να δώσουμε από την αρχή πιο ξεκάθαρες οδηγίες, αλλά θεωρώ πιο σωστό και δίκαιο να ληφθούν υπ' όψη μόνο οι πρώτες προσπάθειες.
Τα Διαμάντια έχουν δοθεί στους νικητές.
Αν έχετε κάποια πρόταση για επόμενους διαγωνισμούς, παρακαλώ μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή με εμένα ή τον ΔΗΜΗΤΡΗΣ YZF
 

silvo

Μέλος
Κάτι τελευταίο μόνο! Πρώτες προσπάθειες δεν ισοδυναμεί με πρώτο ποστ ούτε με πρώτες προσπάθειες με παίκτη που έβαλε το όνομα του αν κρίθηκαν έτσι (προσωπικά δεν βλέπω καν πως είναι πιο δίκαιο). Ότι έγινε έγινε τώρα, ας είναι καλύτερος ο επόμενος διαγωνισμός!
 
Το ποια προσπάθεια είναι, δεν μπορείτε να το γνωρίζετε, σας το εγγυώμαι 100%. Για παράδειγμα, όσον αφορά τον συμπαίκτη silvo, το ότι η προσπάθεια που τελικά επέλεξε να αναρτήσει, δεν ήταν η πρώτη, συμπεραίνεται μόνο από τις αναρτήσεις άλλων παικτών που έπαιξαν πριν την καλύτερη προσπάθεια του silvo και που επέλεξαν να ανεβάσουν στιγμιότυπο οθόνης όπου φαίνονται και οι υπόλοιποι χρόνοι. Προσωπικά (αν και στο τέλος διέγραψα τη συμμετοχή μου) είχα τροποποιήσει το συνημμένο μου πάνω από 10 φορές, έχοντας κάνει περίπου 20 προσπάθειες για να πετύχω τους χρόνους που πέτυχα.

Το ότι επιλέξατε (όπως είπατε στην ανακοίνωση) τις πρώτες αναρτήσεις το θεωρώ λογικό καθώς κάθε ανάρτηση λογίζεται ως συμμετοχή, όμως αυτή η περίπτωση αφορά μόνο τον συμπαίκτη OldIsBack. Επομένως συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί δεν αποδώσατε βραβείο και στον συμπαίκτη silvo αναγνωρίζοντας το εκ παραδρομής λάθος σας; Δεν βοηθάτε έτσι και σας το λέω με κάθε καλή διάθεση.

Από κει και πέρα, όσον αφορά τους μελλοντικούς διαγωνισμούς, προτιμώ αυτούς που μέχρι τώρα βάζατε και που μπορούσαν να ελεγχθούν από εσάς και που δεν μπορούσαν οι παίκτες να χρησιμοποιήσουν εξωτερικά εργαλεία για την επίλυση των ζητουμένων.