Ημέρα του Αγίου Πατρικίου

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

*iris*

CM
Μέλος προσωπικού
Community ManagerΠολύ Καλημέρα σας!

Η Εκδήλωση για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου ξεκινά στις 20 Φεβρουαρίου και θα τρέχει μέχρι 10 Μαρτίου 2020.


Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι σχεδόν μπροστά μας, και φέτος, έχετε λάβει μια έκκληση για βοήθεια από τη γειτονική πόλη. Αναζητούν τη βοήθεια σου για τον εορτασμό του μεγάλου φεστιβάλ! Η αποστολή σου είναι να βοηθήσεις τους κατοίκους της πόλης στις προετοιμασίες για αυτό το σημαντικό γεγονός, και κοιτώντας τη, είναι κομμένη στα μέτρα σου! Ο Paddy McCharms είναι ο διοργανωτής του φεστιβάλ, γι' αυτό φρόντισε να τον ακούς όσο σου δείχνει την πόλη, σου συστήνει στους πολίτες που θα βοηθήσεις στην αποστολή σου για να γίνει το καλύτερο φεστιβάλ για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου!

Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου παρουσιάζει ένα ολοκαίνουργιο μοναδικό τρόπο για να συλλέξεις μερικά avatars, επιτεύγματα και κτίρια ως ανταμοιβές, με έναν ολοκαίνουργιο μηχανισμό. Ολοκλήρωσε αποστολές για να κερδίσεις Δοχεία Χρυσού. Υπάρχουν 56 αποστολές να ολοκληρώσεις, 35 άμεσες και μετά 1 αποστολή την ημέρα μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.Μπορείς να βρεις περισσότερα Δοχεία Χρυσού στα περιστατικά γύρω από την πόλη σου και να τα χρησιμοποιήσεις στο κύριο παράθυρο της εκδήλωσης για τις προετοιμασίες της γιορτής. Μπορείς επίσης να αγοράσεις περισσότερα Δοχεία Χρυσού με Διαμάντια αν χρειάζεσαι μερικά ακόμα. Πάτησε πάνω στο εικονίδιο της εκδήλωσης στην επάνω γωνία για να ξεκινήσεις!Στην αριστερή πλευρά του χάρτη της πόλης στο παράθυρο της εκδήλωσης είναι το φεστιβάλ, με τα εργοστάσια της πόλης να βρίσκονται προς το κέντρο. Πάτησε στο πρώτο εργοστάσιο για να ξεκινήσει το εργοστάσιο να παράγει αγαθά που θα χρησιμοποιηθούν στο φεστιβάλ. Μόλις ολοκληρωθεί η παραγωγή, τα αγαθά θα τοποθετούνται αυτόματα σε κιβώτια έτοιμα για συλλογή. Πάτησε πάνω στο πλοίο στην κάτω αριστερή γωνία για να το στείλεις να συλλέξει αγαθά από την πόλη σου και να τα μεταφέρει στο φεστιβάλ. Μόλις το πλοίο φτάσει πίσω στο φεστιβάλ, πάτησε πάνω του για να πουλήσεις τα αγαθά στο φεστιβάλ και να κερδίσεις μερικά Τυχερά Τριφύλλια!


Τα Τυχερά Τριφύλλια χρησιμοποιούνται για την αναβάθμιση των εργοστασίων σου, για τη βελτίωση και αύξηση της παραγωγής. Μπορείς επίσης να αναβαθμίσεις το πλοίο σου, καθώς και το ίδιο το φεστιβάλ, για να αυξήσεις την ποσότητα των αγαθών που μεταφέρει το πλοίο ή πόσο γρήγορα θα χρησιμοποιεί το φεστιβάλ τα αγαθά που έχουν παραδοθεί. Αν έχεις συγκεντρώσει πολλά Τυχερά Τριφύλλια και δε θέλεις να να αυξήσεις τις παραγωγές σταδιακά, πάτησε το κουμπί 'ΜΕΓ' στην επάνω αριστερή γωνία για να τα αναβαθμίσεις πολύ πιο γρήγορα! Μπορείς να ξοδέψεις τα Δοχεία Χρυσού σου για να προχωρήσεις άμεσα τις παραγωγές σου κατά 2, 4 ή 8 ώρες πατώντας στο χρονόμετρο στην επάνω αριστερή γωνία, ένας γρήγορος τρόπος να παράγεις επιπλέον Τυχερά Τριφύλλια!

Ωραία όλα αυτά, αλλά τι παίζει για εσένα? Όπως μπορείς να δεις στο επάνω μέρος του παραθύρου της εκδήλωσης, υπάρχει μία λίστα με τρεις αποστολές. Η ολοκλήρωση μίας αποστολής θα σε προτρέψει να συλλέξεις την αποστολή, η οποία θα συνεισφέρει στην πρόοδο σου προς το Μεγάλο Βραβείο. Σύλλεξε 25 αποστολές για να κερδίσεις την ανταμοιβή του Μεγάλου Βραβείου! Αν δεν είσαι σίγουρος για το τι πρέπει να κάνεις για μία αποστολή, πάτησε στο βελάκι στη δεξιά πλευρά της λίστας για πλήρης προεπισκόπηση. Μια ολοκληρωμένη αποστολή θα αντικατασταθεί με μία άλλη, επιτρέποντας σου να δουλέψεις προς την πρόοδο για το Μεγάλο Βραβείο. Στο τέλος όμως, ο Paddy δε θα έχει άλλες αποστολές για να ολοκληρώσεις.


Πάτησε στο κουμπί 'Συνέχεια' κάτω δεξιά για να σου παρουσιαστούν κάποια κουτιά ανταμοιβής της πίστας. Άρπαξε μερικές φανταστικές ανταμοιβές από κάθε κουτί. Μπορείς να ανοίξεις ένα κουτί δωρεάν και περισσότερα πληρώνοντας Δοχεία Χρυσού! Τα κόστη τους αυξάνονται διαδοχικά όσο περισσότερα κουτιά ανοίγεις χρησιμοποιώντας Δοχεία Χρυσού. Μόλις συλλέξεις και τα 6, θα κερδίσεις τη συλλογή ανταμοιβής που φαίνεται στη δεξιά πλευρά και αν θέλεις, μπορείς να ανοίξεις ένα νέο σετ 6 κουτιών πριν προχωρήσεις στην επόμενη πίστα.


Αλλά η μικροδιαχείριση αυτών των εργοστασίων δεν είναι μόνο ότι μπορείς να κάνεις. Ο Paddy έχει μία πρόταση να σου κάνει για να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη! Θα σου συστήσει κάποιους νεαρούς, οι οποίοι για μια ανταμοιβή, θα μπορούν να διαχειρίζονται τα εργοστάσια σου. Πάτησε πάνω στο καπέλο για να προσλάβεις έναν διευθυντή με Δοχεία Χρυσού. Η πρόσληψη διευθυντών αυτοματοποιεί την παραγωγή των αγαθών, που σημαίνει ότι δε θα χρειάζεται να πατάς πάνω στο εργοστάσιο πλέον. Και όχι μόνο αυτό, θα βελτιώσει την απόδοση του εργοστασίου σου ακόμα περισσότερο! Προσέλαβε έναν Διευθυντή Φεστιβάλ για να διαχειρίζεται για εσένα αυτόματα το φεστιβάλ κι έναν Διευθυντή Ναυπηγείου, για να αυτοματοποιήσεις τη μεταφορά των αγαθών στο φεστιβάλ.Και δεν είναι μόνο αυτά! Όταν επιλέξεις τις ανταμοιβές της πίστας σου, θα γίνει επαναφορά της προόδου. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις την παραγωγή από την αρχή και να κερδίσεις ακόμα περισσότερα Μεγάλα Βραβεία:

Κέλτικο Δάσος

Το κυρίως Μεγάλο Βραβείο της εκδήλωσης της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου είναι το ολοκαίνουργιο Σετ Κτιρίων Κέλτικο Δάσος. Αυτό το υπέροχο σετ των 5 κτιρίων με 2 επίπεδα το κάθε ένα, φέρνει μια γέυση από το Σμαραγδένιο Νησί στην πόλη σου.

Όπως πάντα, η γνώμη σου είναι πολύ σημαντική για εμάς, γι' αυτό μη ξεχάσεις να σχολιάσεις εδώ!

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα του Forge of Empires
 

*iris*

CM
Μέλος προσωπικού
Community Manager
Συχνές Ερωτήσεις (FAQs)


Ποιος είναι ο σκοπός του παιχνιδιού?

Σκοπός
: Μάζεψε αρκετά Τυχερά Τριφύλλια για να προχωρήσεις στην Επόμενη Πόλη. Το κουτί για την Επόμενη Πόλη εμφανίζεται μόλις κατασκευάσεις το Εργοστάσιο Πυροτεχνημάτων. Αυτός είναι ο μοναδικόw τρόπος να περάσεις στο επόμενο επίπεδο.

Πλευρικός Στόχος: Ολοκλήρωσε αποστολές για να εργαστείς προς τα Μεγάλα Βραβεία.

Πως παράγεις Τυχερά Τριφύλλια:
Χρησιμοποίησε τα Εργοστάσια για να παράγεις Τυχερά Τριφύλλια. Θα χρειαστεί να ξοδέψεις Τυχερά Τριφύλλια για να αναβαθμίσεις και να ξεκλειδώσεις εργοστάσια για να μπορέσεις να παράγεις περισσότερα Τυχερά Τριφύλλια.
Το Εργοστάσιο Καπέλων έχει το χαμηλότερο επίπεδο παραγωγής και το Εργοστάσιο Πυροτεχνημάτων την υψηλότερη.

Θα χρειαστεί να προσλάβεις έναν Διευθυντή στο επίπεδο 1 για να αυτοματοποιήσεις την παραγωγή αυτών των αγαθών. Υπάρχουν επιπλέον αναβαθμίσεις για τους διευθυντές σου για να αυξήσεις την ταχύτητα και την παραγωγικότητα.

Όλες οι αναβαθμίσεις είναι σε ισχύ μόνο για αυτό το επίπεδο.


Πως να μεταφέρω τα αγαθά που έχουν παραχθεί στο Φεστιβάλ?
Τα αγαθά μεταφέρονται από τις Αποβάθρες των Εργοστασίων στις Αποβάθρες του Φεστιβάλ με Πλοίο. Μπορείς να διαχειριστείς την ταχύτητα και την χωρητικότητα του πλοίου σου αναβαθμίζοντας το Ναυπηγείο και τον Διευθυντή Ναυπηγείου.

Πως να προσθέσεις Τυχερά Τριφύλλια σε αυτά που έχεις συλλέξει συνολικά?
Αυτά συλλέγονται κι επεξεργάζονται από τις Αποβάθρες του Φεστιβάλ. μπορείς να διαχειριστείς την ταχύτητα και την χωρητικότητα των Τυχερών Τριφυλλιών που επεξεργάζονται αναβαθμίζοντας τον Διευθυντή του Φεστιβάλ.

Όλη η πρόοδος μηδενίζει όταν φτάσεις στο επόμενο επίπεδο.


Τι συμβαίνει όταν προχωρήσω στην επόμενη πόλη?

Θα σου προσφερθεί ένας αριθμός κουτιών που μπορείς να ανοίξεις. Ανοίγοντας 6 κουτιά σου δίνεται ένα Κιτ Επιλογής για το νέο Κέλτικο Σετ Κτιρίων. Το πρώτο κουτί το ανοίγεις δωρεάν, ενώ για τα υπόλοιπα το κόστος αυξάνεται διαδοχικά σε Δοχεία Χρυσού.
Αν πατήσεις συνέχεια, το σετ των κουτιών μηδενίζει για τον επόμενο γύρο και θα υπάρχει ένα νέο σετ 6 κουτιών μόλις ολοκληρώσεις το επόμενο επίπεδο.

Δεν έχω αρκετά Δοχεία Χρυσού για να ανοίξω έξι κουτιά κάθε φορά. Πως θα κερδίσω Κιτ Επιλογής?
Μπορείς να κερδίσεις Κιτ Επιλογής ως Μεγάλα Βραβεία ολοκληρώνοντας εργασίες. Οι εργασίες μηδενίζουν μόνο αν προχωρήσεις στην επόμενη πόλη.

Τι κάνει το κουμπί παράκαμψης χρόνου?
Χρησιμοποιώντας Δοχεία Χρυσού, μπορείς να προσθέσεις άμεσα Τυχερά Τριφύλλια στο σύνολο σου χωρίς να χρησιμοποιήσεις τα Εργοστάσια, το Πλοίο και τους Διευθυντές.

Τι κάνει το κουτί επιλογής ΜΕΓ (μέγιστο)?
Χρησιμοποιώντας αυτό το κουμπί σου δείχνει το μέγιστο αριθμό των επιπέδων (και κόστος) που μπορείς να αναβαθμίσεις με τα Τριφύλλια που έχεις συλλέξει, αντί να αναβαθμίζεις ένα επίπεδο κάθε φορά. Αν το κουμπί ΜΕΓ έχει ενεργοποιηθεί, αλλά δεν έχεις αρκετά τριφύλλια για την αναβάθμιση, θα εμφανιστεί ένα +1 και το κόστος για αυτό θα είναι γκριζαρισμένο, αφού δεν έχεις αρκετά τριφύλλια.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.