Εκδήλωση Ημέρα του Αγ. Πατρικίου

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

*iris*

CM
Μέλος προσωπικού
Community Manager

"Γεια σου Φίλε! Πολύ καλημέρα σου! Η Ημέρα του Αγ. Πατρικίου σχεδόν έφτασε κι εσύ πρέπει να είσαι αυτός που θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε για τους μεγάλους εορτασμούς... καλά τα λέω?"

Η Εκδήλωση για την Ημέρα του Αγ. Πατρικίου ξεκινά στις 18 Φεβρουαρίου και θα τρέχει μέχρι τις 11 Μαρτίου 2021

Η Ημέρα του Αγ. Πατρικίου σχεδόν έφτασε και φέτος έχεις λάβει μία πρόκληση για βοήθεια από μια γειτονική πόλη. Ζητούν τη βοήθεια σου για να διοργανώσουν ένα μεγάλο φεστιβάλ για να γιορτάσουν!
Η εργασία που σου έχει ανατεθεί είναι να βοηθήσεις τους κατοίκους της πόλης να προετοιμαστούν για αυτή τη σπουδαία περίσταση, και όπως το βλέπω, αυτή η δουλειά είναι στα μέτρα σου! Ο Paddy McCharms είναι ο διοργανωτής του φεστιβάλ, γι' αυτό φρόντισε να τον ακούς όσο σε ξεναγεί στην πόλη, συστήνοντας σε στους κατοίκους οι οποίοι θα σε βοηθήσουν στην αποστολή σου να διοργανώσεις το καλύτερο Φεστιβάλ για την Ημέρα του Αγ. Πατρικίου που έγινε ποτέ!

Ολοκλήρωσε τις αποστολές για να κερδίσεις Δοχεία Χρυσού. Υπάρχουν 56 Αποστολές για να ολοκληρώσεις, 35 γρήγορες κι έπειτα 1 αποστολή για κάθε ημέρα της εκδήλωσης. Μπορείς επίσης να βρεις Δοχεία Χρυσού στα περιστατικά γύρω από την πόλη σου. Χρησιμοποίησε τα Δοχεία Χρυσού στο κύριο παράθυρο της εκδήλωσης για να προετοιμάσεις τους εορτασμούς. Μπορείς επίσης να αγοράσεις επιπλέον Δοχεία Χρυσού με Διαμάντια αν χρειάζεσαι ακόμα περισσότερα.Με το άνοιγμα του παραθύρου της εκδήλωσης, θα δεις τον χάρτη της πόλης. Στην αριστερή πλευρά έχεις το Φεστιβάλ. Προς το κέντρο, θα δεις ένα από τα εργοστάσια της πόλης. Πάτησε πάνω σε αυτό για να ξεκινήσει να παράγει αγαθά που θα χρησιμοποιηθούν στο φεστιβάλ. Μόλις ολοκληρωθεί η παραγωγή, θα τοποθετήσουν τα αγαθά σε δοχεία έτοιμα για συλλογή. Πάτησε πάνω στο καράβι στην κάτω αριστερή γωνία για να το στείλεις να συλλέξει τα αγαθά από την πόλη και να τα παραδώσει στο φεστιβάλ. Μόλις το καράβι φτάσει στο φεστιβάλ, πάτησε πάνω για να συλλέξεις τα αγαθά και να κερδίσεις μερικά Τριφύλλια!Χρησιμοποίησε αυτά τα Τριφύλλια που μόλις κέρδισες για να αναβαθμίσεις τα εργοστάσια σου, να βελτιώσεις την απόδοση τους και να αυξήσεις την παραγωγή τους. Μπορείς επίσης να αναβαθμίσεις το καράβι σου, καθώς και το ίδιο το φεστιβάλ, για να αυξήσεις την ποσότητα των αγαθών που μπορεί να μεταφέρει το καράβι μέσα από το ποτάμι, καθώς και πόσο γρήγορα μπορεί να χρησιμοποιήσει το φεστιβάλ τα αγαθά που έχουν παραδοθεί. Αν έχεις συγκεντρώσει αρκετά Τριφύλλια και δε θέλεις να αναβαθμίσεις τις παραγωγές σταδιακά, μπορείς να πατήσεις το κουμπί 'ΜΕΓ' στην επάνω αριστερή γωνία για να τα αναβαθμίσεις πιο γρήγορα (σου επιτρέπει να επενδύσεις τη μέγιστη ποσότητα Τριφυλλιών σε ένα εργοστάσιο με ένα μόνο κλικ). Επίσης, αν θέλεις, μπορείς να ξοδέψεις Δοχεία Χρυσού για να προχωρήσεις άμεσα τις παραγωγές σου κατά 2, 4 ή 8 ώρες. Αυτός είναι ένας γρήγορος τρόπος να παράγεις επιπλέον Τριφύλλια όταν τα χρειάζεσαι.Αλλά η μικροδιαχείριση αυτών των εργοστασίων δεν είναι μόνο αυτό που μπορείς να κάνεις. Ο Paddy έχει μία πρόταση που θα κάνει τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη! Θα σου συστήσει κάποιους νεαρούς, που με ένα αντάλλαγμα, θα διοικήσουν τα εργοστάσια σου, Πάτησε στο ημίψηλο καπέλο (
) για να προσλάβεις έναν διευθυντή έναντι Δοχείων Χρυσού. Η πρόσληψη διευθυντή δε θα σου δώσει μόνο την ευκαιρία να βελτιώσεις την απόδοση των εργοστασίων σου, αλλά θα αυτοματοποιήσει επίσης την παραγωγή των αγαθών, που σημαίνει ότι δε θα χρειάζεται να πατάς πάνω στο εργοστάσιο σου πλέον! Μπορείς επίσης να προσλάβεις έναν Διευθυντή Φεστιβάλ, για να διοικεί αυτόματα το Φεστιβάλ κι έναν Διευθυντή Ναυπηγείου για να μεταφέρει αυτόματα τα αγαθά στο Φεστιβάλ.Τώρα είναι πολύ καλύτερα, αλλά τι υπάρχει για εσένα? Όπως μπορείς να δεις, στο επάνω μέρος του παραθύρου της εκδήλωσης, υπάρχει μία λίστα με τρεις εργασίες. Η ολοκλήρωση της κάθε εργασίας θα σου ζητήσει να τη συλλέξεις, κάτι που θα μετρήσει στην πρόοδο σου προς το Μεγάλο Βραβείο. Σύλλεξε 25 εργασίες για να κερδίσεις το Μεγάλο Βραβείο! Αν δεν είσαι σίγουρος για το τι χρειάζεται να κάνεις για κάθε εργασία, πάτησε πάνω στο βελάκι στη δεξιά πλευρά για να δεις πλήρης προεπισκόπηση.Μόλις ολοκληρώσεις μία εργασία, πάτησε για να τη συλλέξεις και θα αντικατασταθεί με μία νέα, που σου επιτρέπει να εργαστείς περισσότερο πάνω στην πρόοδο σου προς το Μεγάλο Βραβείο. Στο τέλος, ωστόσο, ο Paddy δε θα έχει για εσένα περισσότερες εργασίες που θα πρέπει να ολοκληρώσεις. Μόλις φτάσεις σε αυτό το σημείο, πάτησε στο κουμπί 'Επόμενη Πόλη' στην κάτω δεξιά γωνία για να σου εμφανιστεί ένα παράθυρο με κουτιά ανταμοιβών. Με την τύχη των Ιρλανδών, άρπαξε μία από τις απίθανες ανταμοιβές που βρίσκονται μέσα σε κάθε κουτί. Μπορείς να ανοίξεις ένα από αυτά δωρεάν και περισσότερα με Δοχεία Χρυσού. Το κόστος θα αυξάνεται σταδιακά όσο ανοίγεις περισσότερα κουτιά χρησιμοποιώντας Δοχεία Χρυσού. Μόλις συλλέξεις και τα 6, θα κερδίσεις την ανταμοιβή συλλογής που είναι στην επάνω δεξιά πλευρά και, αν θέλεις, μπορείς να ανοίξεις ένα ακόμα νέο σετ από 6 κουτιά ανταμοιβών πριν προχωρήσεις στην επόμενη πόλη.Παρακαλούμε να θυμάσαι ότι δε χρειάζεται απαραίτητα να συλλέξεις όλες τις εργασίες για να προχωρήσεις και να ξεκλειδώσεις μία νέα πόλη. Μόλις συγκεντρώσεις 8.4 Τετράκις Εκατομμύρια, μπορείς να πατήσεις να προχωρήσεις στην επόμενη πόλη και να διατηρήσεις την πρόοδο σου προς το Μεγάλο Βραβείο. Μόλις επιλέξεις και την ανταμοιβή σου από την οθόνη με τα σεντούκια, η πρόοδος της πόλης σου θα μηδενίσει και θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις την παραγωγή από την αρχή και να κερδίσεις περισσότερα Μεγάλα Βραβεία.


Αυτό το κουμπί θα ανάψει μόλις συγκεντρώσεις 8.4Q Τριφύλλια

Ο Ναός του Δρυίδη

Η κύρια ανταμοιβή της εκδήλωσης για την Ημέρα του Αγ. Πατρικίου είναι το ολοκαίνουργιο αναβαθμίσιμο κτίριο, Ο Ναός του Δρυίδη. Αυτό το υπέροχο 5x4 αναβαθμίσιμο κτίριο έχει 10 επίπεδα και μόλις το αναβαθμίσεις στο μέγιστο επίπεδο του, ο Ναός του Δρυίδη θα σου παρέχει μία αμυντική ενίσχυση του επιθετικού στρατού, τυχαία αγαθά και μία γενναιόδωρη επιπλέον τυχαία ανταμοιβή παραγωγής, εκτός από τον πληθυσμό και τα νομίσματα που παρέχει.


Ναός του Δρυίδη -Επίπεδο 10
 • Στο επίπεδο 10, αυτὀ το κτίριο παρέχει μέχρι:
  • Πληθυσμό​
  • Νομίσματα​
  • +28% αμυντική ενίσχυση για τον επιθετικό στρατό​
  • +20 τυχαία αγαθά​
  • +1 Τυχαία παραγωγή που μπορεί να είναι ανάμεσα σε:​
   • +25 Forge Πόντους(40%)​
   • +25 Αγαθά(40%)​
   • Μετάλλια(15%)​
   • Προμήθειες(5%)​

Avatars

Τέλος, όπως πάντα, θα μπορείς να επιδείξεις την πρόοδο σου στους φίλους και γείτονες, αποκτώντας ένα από τα δύο θεματικά πορτραίτα.Όπως πάντα, η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς, γι' αυτό μη ξεχάσετε να σχολιάσετε εδώ! :)


Με εκτίμηση,
Η Ομάδα του Forge of Empires
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.