ΚΒΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ

dio21

Καμένος Χρήστης
Και ξαφνικα σημερα το πρωι μπαινω για μαχες και βλεπω οτι εχουν αρχισει απο την αρχη...τι εγιναν οι μαχες που καναμε χθες?

dio21

Καμένος Χρήστης
Και παλι τα ιδια....
καθε πρωι το κανει?
βγαζουμε τη πρωτη μαχη και μας ξαναγυρναει απο την αρχη...
τι γινετε ρε παιδια?????

albertus magnus

Καμένος Χρήστης
Και ξαφνικα σημερα το πρωι μπαινω για μαχες και βλεπω οτι εχουν αρχισει απο την αρχη...τι εγιναν οι μαχες που καναμε χθες?

Και παλι τα ιδια....
καθε πρωι το κανει?
βγαζουμε τη πρωτη μαχη και μας ξαναγυρναει απο την αρχη...
τι γινετε ρε παιδια?????

Διαβασε την επισημη ανακοινωση αν δεν το εκανες ηδη

Επειδη και εγω το παρατηρησα νομιζω καταλαβα.

Λεει " Με το 4ο πρωτάθλημα, εισάγουμε την αυτόματη αλλαγή δυσκολίας. Αυτό σημαίνει ότι η τρέχουσα ενεργή δυσκολία θα αλλάζει στην επόμενη αυτόματα κάθε μέρα τα μεσάνυχτα ώρα διακομιστή, ανεξάρτητα από το αν νικήθηκε το αφεντικό της προηγούμενης δυσκολίας. "

Οποτε αλλαζει αυτοματα τη δυσκολια. Ο χαρτης μενει ιδιος εμφανισιακα απο οσο καταλαβα αλλα αλλαζει η δυσκολια. Αν παρατηρησεις σημερα πανω αριστερα γραφει δυσκολια ΙΙΙ. Αυτο το επιβεβαιωνεις και με τα στατιστικα των εχθρων που σημερα πχ στους απλους κομβους ειναι +30% (αντι για 20% και 10% χθες και προχθες αντιστοιχα)

dio21

Καμένος Χρήστης
Τοσο ενθουσιασμενοι ειναι πχια?
χαχαχαχαχ....
πλακα μας κανουν ρε ?
δλδ θα κανω τη πρωτη μαχη της πιστας ποσες φορες?...μεχρι να ενθουσιαστω και εγω?
τι να πω ρε σεις...αν δεν ειναι bag ειναι μια βλακεια και μιση....

ΥΓ...ευχαριστω albertus για την απαντηση παντως...

dio21

Καμένος Χρήστης
Ακομα δεν το πηρατε χαμπαρι οτι καταστρεψατε ΚΑΙ αυτο το χαρακτηριστικο????
Ποσο χοντροκεφαλια πια αυτοι οι Γερμανοι ρε παιδια????

talamanta

Καμένος Χρήστης
Καλες Γιορτες
.... εμεις τελικα τοτε θα αγιασουμε ? ( εμεις= ταλα , μαντα και πουπουλενιος)
τι νεα παιδια ? ολα καλα ?
Ακολουθει οικογενειακη συνομιλια
ταλα
μα τι αχαριστια διακρινω λοιπον η ΙΝΝΟ φροντισε εγκαιρως να εοιμαστουμε για το γιορτινο τραπεζι
μαντα μου τσουρεκια φτιαξες? βασιλοπιτα? τι οχι ακομη ?τωρα λοιπον εχουμε χρονο
μαντα
μα τι λες τωρα ξεμωραθηκες ταλα μου για σκεψου λιγο ...μηπως η ΙΝΝΟ δεν μεριμνησε για να ξυπνησει τον σεφ ..μεσα μας αλλα ειτε βαρεθηκε νωρις τις Κ Ε (ορα κερδη) ειτε ...πιεστηκε απο καποιους νοσταλγους αλλων τμηματων
και συντομα θα αρχισει να ''ριχνει'' στο ...φοεκικο τραπεζι ....το πλεον γνωστο αλλοθι των στατιστικων παιχτων που ασχολουνται ετσι ωστε να το αντικαταστησει με κατι αλλο που να ομοιαζει με τον ΣΕΣ ?
Πουπουλενιος
εγω τελικα ποτε θα φαω τσουρεκι
Ακολουθει το γνωστο ασχετο
εχω παντως αρχισει να συμπονω τις αντιπαλες εχθρικες μοναδες
ντυνονται στολιζονται κανουν εξοδα (για σουπερ ουαου οπλισμο) και τελικα ουτε κουνουπι δεν περνα απ εξω

Τελευταία επεξεργασία:
Κορυφή