Εκδήλωση Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2021

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

*iris*

CM
Μέλος προσωπικού
Community Manager

Αγαπητοί Βασιλιάδες και Βασίλισσες,

Το Κύπελλο Ποδοσφαίρου FoE επιστρέφει για το 2021 και η Προπονήτρια Miller χρειάζεται τη βοήθεια σου για να οδηγήσεις την ομάδα της στη νίκη! Το Τουρνουά ξεκινάει στις 3 Ιουνίου. Είναι έτοιμη η ομάδα σου? Κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να κερδίσεις απίθανες ανταμοιβές στην πορεία!


- Βασικοί Μηχανισμοί -

Θα πρέπει να διασχίσεις το γήπεδο επιλέγοντας σε ποιον παίκτη θα κάνεις πάσα τη μπάλα και να φτάσεις πιο κοντά στο γκολ.

Ωστόσο, κάθε πάσα είναι σημαντική, αφού απαιτεί διαφορετική ποσότητα ενέργειας και θα σου προσφέρει μία διαφορετική επιλογή ανταμοιβών. Πάτησε στο ερωτηματικό πάνω από κάθε παίκτη για να δεις την πιθανή ανταμοιβή δίνοντας πάσα στον κάθε ένα από αυτούς και φρόντισε να επιλέξεις με σύνεση!

Οι παίκτες σου χάνουν ενέργεια με κάθε πάσα που κάνεις. Αυτή αναπληρώνεται με ενεργειακά ποτά (
). Ολοκλήρωσε αποστολές για να πάρεις περισσότερα. Μπορείς επίσης να βρεις μια μικρή ποσότητα Ενεργειακών Ποτών στα συνηθισμένα περιστατικά γύρω από την πόλη σου.Παράθυρο της Εκδήλωσης - Παράδειγμα από την έκδοση περιηγητή


- Κάρτες Παικτών -

Οι Κάρτες Παικτών είτε θα ξεκλειδώσουν ένα νέο παίκτη ή θα κάνουν έναν από αυτούς που ήδη έχεις πιο δυνατό. Πατώντας στο κουμπί "Ομάδα" μπορείς να δεις τους παίκτες που έχεις συλλέξει. Προσθέτοντας ένα νέο παίκτη στην ομάδα σου σημαίνει επίσης ότι θα μπορείς να κάνεις πάσα τη μπάλα σε αυτόν στην αρένα προπόνησης. Μπορείς να πατήσεις πάνω στην κάρτα του παίκτη για να δεις ποιες ανταμοιβές μπορείς να πάρεις αν του δώσεις τη μπάλα. Όσο πιο υψηλό είναι το επίπεδο του παίκτη τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες σου να πάρεις διπλάσιες ανταμοιβές. Μπορείς να δεις τις πιθανότητες διπλασιασμού των ανταμοιβών στην κάρτα του κάθε παίκτη.


Team (Cards)Clicking a card


- Αγώνες Τουρνουά -

Αλλάξαμε τον τρόπο που υπολογίζονται οι πόντοι κατάταξης στη φετινή Ποδοσφαιρική Εκδήλωση. Όσο πιο Δυνατή είναι η Ομάδα σου, τόσο περισσότερους Πόντους Κατάταξης θα πάρεις κερδίζοντας Αγώνες Τουρνουά. Τα "Τουρνουά" είναι το μέρος όπου μπορείς να προκαλέσεις τις ομάδες άλλων παικτών για να ανέβεις στην παγκόσμια κατάταξη. Πατώντας στο κουμπί "Παίξε Αγώνα", ξεκινάς επιλέγοντας τη δυσκολία του αγώνα που θέλεις να παίξεις, εύκολο, μέτριο ή δύσκολο. Παρακαλούμε να θυμάσαι ότι κερδίζοντας έναν πιο δύσκολο αντίπαλο θα πάρεις υψηλότερες ανταμοιβές κι επιπλέον θα πάρεις περισσότερους πόντους κατάταξης, ανάλογα με τη δυσκολία του αντιπάλου.

Αφού επιλέξεις τη δυσκολία σου, ο στόχος του είναι να επιλέξεις την καλύτερη ομάδα για να κερδίσεις τον αντίπαλο σου. Το ποσοστό στην οθόνη σου δείχνει τις πιθανότητες να κερδίσεις (πράσινο) ή να χάσεις (κόκκινο) τον αγώνα. Επίλεξε τον καλύτερο συνδυασμό παικτών για να βελτιώσεις τις πιθανότητες να κερδίσεις και φρόντισε να θυμάσαι τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες τους:

  • Οι επιθετικοί παίκτες είναι πιο αποτελεσματικοί ενάντια στους μέσους
  • Οι μέσοι είναι πιο αποτελεσματικοί ενάντια στους αμυντικούς
  • Οι αμυντικοί είναι πιο αποτελεσματικοί ενάντια στους επιθετικούς
Μόλις ολοκληρώσεις την επιλογή της ομάδας σου, πάτησε στο κέντρο της οθόνης για να χρησιμοποιήσεις ένα εισιτήριο τουρνουά (
) και δες τα αποτελέσματα του αγώνα. Αυτά τα εισιτήρια αναπληρώνονται με την ώρα, αλλά μπορείς να κερδίσεις περισσότερα ολοκληρώνοντας αποστολές, να τα βρεις στα συνηθισμένα περιστατικά γύρω από την πόλη σου ή να τα αγοράσεις με διαμάντια.

Κερδίζοντας έναν αγώνα μπορείς να αποκτήσεις Πόντους Κατάταξης και ένα σεντούκι ανταμοιβής. Το σεντούκι ανταμοιβής που θα κερδίσεις εξαρτάται από τη δυσκολία που θα επιλέξεις. Κάθε σεντούκι ανταμοιβής σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις την Ειδική Ημερήσια Ανταμοιβή του Τουρνουά, η οποία είναι διαφορετική από την Ειδική Ημερήσια Ανταμοιβής της Προπόνησης, που σημαίνει πως κάθε ημέρα υπάρχουν δύο διαφορετικές ειδικές ημερήσιες ανταμοιβές που μπορείς να αποκτήσεις!


Παράδειγμα - Εμφανίζεται στο επάνω μέρος του παραθύρου του τουρνουάΠαράδειγμα - Εμφανίζεται στο επάνω μέρος του παραθύρου της Προπόνησης


- Κατάταξη -

Κάθε φορά που κερδίζεις έναν αγώνα τουρνουά κερδίζεις Πόντους Κατάταξης οι οποίοι θα καθορίσουν την παγκόσμια κατάταξη σου και θα σε ανεβάσουν στον Πίνακα Κατηγοριών. Όσο πιο υψηλή η κατάταξη, τόσο καλύτερες οι ανταμοιβές! Στο τέλος της εκδήλωσης, θα πάρεις επιπλέον ανταμοιβές ανάλογα με την κατηγορία σου. Μπορείς να δεις σε ποια κατηγορία είσαι πατώντας πάνω στο κύπελλο κατηγοριών στην αρένα τουρνουά. Επιπλέον, οι 10 πρώτοι παίκτες στην παγκόσμια κατάταξη θα πάρουν επιπλέον ανταμοιβές σύμφωνα με την κατάταξη τους, συμπεριλαμβανομένου ενός μοναδικού avatar. Πρόσεχε, άλλοι παίκτες μπορεί να θέλουν επίσης να ανέβουν στις υψηλότερες θέσεις, αλλά μόνο ένας συγκεκριμένος αριθμός παικτών θα μείνει εκεί.
Φρόντισε να κερδίζεις πάντα αρκετούς Πόντους Κατάταξης για να μη πέσεις στην κατάταξη.


Πάτησε πάνω στο Κύπελλο για να δεις τον Πίνακα Κατηγοριών Έλεγξε τις επιπλέον ανταμοιβές
που μπορείς να πάρεις
Οι πρώτοι 10 παίρνουν επιπλέον παίρνουν επιπλέον ανταμοιβές και ένα αποκλειστικό avatar


- Ανταμοιβές-

Ξέρουμε ότι το περιμένετε, γι' αυτό ας μιλήσουμε για το κτίριο της εκδήλωσης! Η κύρια ανταμοιβή είναι το "Αββαείο Athlon", ένα επιβλητικό 5x4 αναβαθμίσιμο κτίριο με 10 επίπεδα! Αυτό το κτίριο σου παρέχει Ευτυχία, Πληθυσμό και νομίσματα στο βασικό επίπεδο. Με την αναβάθμιση του, παρέχει επίσης Προμήθειες, Μετάλλια, Forge Πόντους, Αγαθά, καθώς επίσης Αμυντικές κι Επιθετικές Ενισχύσεις για τον αμυντικό στρατό σου!


Αββαείο Athlon ( 5 x 4 )


Το Αββαείο Athlon δεν είναι η μοναδική διαθέσιμη ανταμοιβή για το φετινό Κύπελλο Ποδοσφαίρου! Μπορείς επίσης να πάρεις τέσσερα αποκλειστικά επιτεύγματα Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και τρία νέα αποκλειστικά για την εκδήλωση πορτραίτα για να επιδείξεις την πρόοδο σου στους φίλους και γείτονες! Δύο από αυτά τα avatars μπορείς να τα κερδίσεις ολοκληρώνοντας τη σειρά αποστολών, ενώ το τελευταίο αν τερματίσεις στη Χρυσή Κατηγορία.


Επιτεύγματα Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2021
Goooooal!
Tiki-taka
One Team, One Dream
All Stars!

Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2021 - Αποκλειστικά Πορτραία

Τέλος, το Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2021 θα είναι η πρώτη εκδήλωση που θα έχει τη δική της θέση στο Κέντρο Εκδηλώσεων. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την προσθήκη, η οποία σου δίνει ένα τεράστιο μπόνους παραγωγής προμηθειών 150% για 5 ημέρες, ολοκληρώνοντας όλες τις αποστολές του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου! Ωστόσο, παρακαλούμε να θυμάσαι ότι αυτές οι ενισχύσεις μπορούν να ενεργοποιηθούν στην πόλη σου μόνο μετά το τέλος της εκδήλωσης Κυπέλλου Ποδοσφαίρου!

Ελπίζουμε να απολαύσετε το Κύπελλο Ποδοσφαίρου όσο εμείς! Όπως πάντα, η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς, γι' αυτό μη ξεχάσετε να σχολιάσετε εδώ!


Με εκτίμηση,
Η Ομάδα του Forge of Empires
 

*iris*

CM
Μέλος προσωπικού
Community Manager
Γεια σας Βασιλιάδες και Βασίλισσες,

μετά την έναρξη της Ποδοσφαιρικής Εκδήλωσης, ανακαλύψαμε πως το Αββαείο Athlon μπήκε με λάθος εξισορρόπηση. Από τις 7 Ιουνίου, έχουμε προχωρήσει σε μία διόρθωση για να βελτιώσουμε το κτίριο και να διορθώσουμε αυτό το πρόβλημα εξισορρόπησης.

Σχετικά με τις αλλαγές εξισορρόπησης που έγιναν, στο επίπεδο 9 οι παίκτες τώρα θα συλλέγουν 8 Forge Πόντους (αντί για 7).

Στο επίπεδο 10, οι παίκτες τώρα θα συλλέγουν 11 Forge Πόντους (αντί για 10) κι επίσης θα λαμβάνουν μια βελτιωμένη αμυντική ενίσχυση για τον αμυντικό στρατό τους.

Πείτε μας τη γνώμη σας σχετικά με τις αλλαγές στο θέμα συζήτησης
εδώ!

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα του Forge of Empires
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.