Εκδήλωση Κύπελλο Ποδοσφαίρου FoE 2020

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

*iris*

CM
Μέλος προσωπικού
Community Manager

Μαζευτείτε Οπαδοί!

Βοηθήστε την προπονήτρια Miller να οδηγήσει και πάλι την ομάδα της στη νίκη! Το Κύπελλο Ποδοσφαίρου επέστρεψε για το 2020! Ξεκινώντας από τις 23 Ιουνίου μέχρι τις 13 Ιουλίου 2020, κάνε το καλύτερο που μπορείς για να ανεβάσεις την ομάδα σου στο τουρνουά και να κερδίσεις μερικές απίθανες ανταμοιβές στη διαδρομή!

Στην Αρένα Προπόνησης θα αποφασίσεις πως θα κάνεις πάσα τη μπάλα από τον ένα παίκτη στον άλλο, μέχρι να φτάσεις να βάλεις γκολ στην αντίπαλη ομάδα. Κάθε πάσα θα σου προσφέρει διαφορετική επιλογή ανταμοιβών μαζί και την πιθανότητα να πάρεις την Ημερήσια Ανταμοιβή ή Κάρτα Παίκτη και να προχωρήσεις ένα βήμα πιο κοντά στην πολυπόθητη Ανταμοιβή Γκολ. Πάτησε στο ερωτηματικό πάνω από κάθε παίκτη για να δεις τι μπορείς να κερδίσεις.

Η πάσα της μπάλας είναι σκληρή δουλειά! Οι παίκτες σου θα χρειαστούν να αναπληρώσουν την ενέργεια τους με αποτέλεσμα κάθε πάσα που κάνεις να σου κοστίζει Ενεργειακά Ποτά. Ολοκλήρωσε αποστολές για να πάρεις περισσότερα. Μπορείς επίσης να βρεις μικρή ποσότητα Ενεργειακών Ποτών, κατά διαστήματα, στα περιστατικά γύρω από την πόλη σου.


Οι Κάρτες Παίκτη είτε θα ξεκλειδώσουν ένα νέο παίκτη ή θα κάνουν έναν από αυτούς που ήδη έχεις πιο δυνατό. Πατώντας πάνω στην Ομάδα μπορείς να δεις τους παίκτες που έχεις συλλέξεις. Η προσθήκη ενός νέου παίκτη στην ομάδα σου σημαίνει ότι θα μπορείς επίσης να πασάρεις τη μπάλα σε αυτόν τον παίκτη στην αρένα προπόνησης. Μπορείς να πατήσεις πάνω στην κάρτα παίκτη για να δεις ποιες ανταμοιβές θα πάρεις δίνοντας την μπάλα σε αυτόν. Όσο πιο υψηλό είναι το επίπεδο του παίκτη σου, τόσες περισσότερες είναι και οι πιθανότητες να πάρεις τις διπλάσιες ανταμοιβές. Μπορείς να δεις τις πιθανότητες διπλασιασμού των ανταμοιβών στην κάρτα κάθε παίκτη.


Στην Αρένα Τουρνουά, μπορείς να ανταγωνιστείς τις ομάδες άλλων παικτών και να σκαρφαλώσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Ξεκινάς επιλέγοντας τη δυσκολία του αγώνα που θα παίξεις, εύκολο, μέτριο ή δύσκολο. Μετά την επιλογή δυσκολίας, ο στόχος σου είναι να επιλέξεις την καλύτερη ομάδα για να νικήσεις τον αντίπαλο σου. Το ποσοστό στην οθόνη σου δείχνει τις πιθανότητες που έχεις να κερδίσεις τον αγώνα. Επέλεξε τον καλύτερο συνδυασμό παικτών κι επιπέδων για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου για νίκη. Φρόντισε να θυμάσαι τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες των παικτών. Οι επιθετικοί είναι αποτελεσματικοί ενάντια στους μέσου. Οι μέσοι ενάντια στους αμυντικούς και οι αμυντικοί ενάντια στου επιθετικούς. Μόλις ολοκληρώσεις την επιλογή της ομάδας σου πάτησε στο κουμπί στη κέντρο της οθόνης για να δεις τα αποτελέσματα του αγώνα.

Κάθε φορά που παίζεις έναν αγώνα τουρνουά θα χρησιμοποιείς ένα εισιτήριο τουρνουά το οποίο θα αναπληρώνεται ανά 8 ώρες. Μπορείς να κερδίσεις περισσότερα ολοκληρώνοντας αποστολές ή μπορείς να τα συλλέξεις από τα περιστατικά γύρω από την πόλη σου.

Η νίκη ενός αγώνα θα σου δώσει Πόντους Κατάταξης κι ένα σεντούκι ανταμοιβής. Το σεντούκι που θα κερδίσεις εξαρτάται από το επίπεδο δυσκολίας που έχεις επιλέξει. Κάθε σεντούκι ανταμοιβής περιέχει την πιθανότητα να κερδίσεις την Ημερήσια Ανταμοιβή του Τουρνουά, η οποία είναι διαφορετική από αυτή της Προπόνησης. Αυτό σημαίνει πως κάθε ημέρα υπάρχουν δύο διαφορετικές ημερήσιες ανταμοιβές που μπορείς να κερδίσεις!Κάθε φορά που κερδίζεις έναν αγώνα τουρνουά παίρνεις του Πόντους Κατάταξης οι οποίοι θα καθορίσουν την παγκόσμια κατάταξη σου και θα σε ανεβάσουν στον Πίνακα Κατηγοριών. Όσο υψηλότερη η κατάταξη, τόσο καλύτερες οι ανταμοιβές!

Στο τέλος της εκδήλωσης, θα πάρεις επιπλέον ειδικές ανταμοιβές σύμφωνα με την κατηγορία που θα τερματίσεις. Μπορείς να δεις την κατηγορία σου πατώντας στο κύπελλο κατηγοριών στην αρένα τουρνουά. Επιπλέον, οι 10 πρώτοι παίκτες στην παγκόσμια κατάταξη θα πάρουν επιπλέον ανταμοιβές ανάλογα με τη θέση τους, συμπεριλαμβανομένου ενός μοναδικού άβαταρ.

Πρόσεχε, θέλουν και άλλοι παίκτες να ανέβουν ψηλά στην κατάταξη, αλλά μόνο συγκεκριμένος αριθμός παικτών μπορεί να μείνει εκεί. Φρόντισε να κερδίζεις πάντα αρκετούς Πόντους Κατάταξης για να μη πέφτεις κατηγορία.

Για πρώτη φορά, θα έχουμε δύο αναβαθμιζόμενα κτίρια ως κύριες ανταμοιβές, τη Σφενδόνη Ιππόδρομου και την Ιππάφεση Ιππόδρομου, φτιάχνοντας έτσι έναν ολοκληρωμένο Ιππόδρομο!

Επιπλέον, μπορείς να προσθέσεις απεριόριστο αριθμό Στίβων Ιπποδρόμου, οι οποίοι θα προσθέσουν επιπλέον μπόνους τόσο στη Σφεντόνη όσο και στην Ιππάφεση. Υπάρχουν τρία είδη Στίβων Ιπποδρόμου: ο Στίβος των Λευκών που προσθέτει επιπλέον Forge Πόντους, ο Στίβος των Ρούσσων που προσθέτει επιπλέον άμυνα για τον επιθετικό στρατό σου και ο Στίβος των Βενετών που προσθέτει επιπλέον αγαθά.Μεγάλο Βραβείο : Ο Ιππόδρομος είναι ένα αναβαθμιζόμενο οικιστικό κτίριο που αποτελείται από 2 κύρια μέρη και 3 επιπλέον προεραιτικά.

Έχουμε επίσης αλλάξει το σχεδιασμό της Αίθουσας της Δόξας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή η αλλαγή. Η Αίθουσα της Δόξας και η Πλατεία Νικητών έχουν πάρει ένα δεύτερο επίπεδο! Μπορείς να αναβαθμίσεις αυτά τα κτίρια με τα αντίστοιχα κιτ αναβάθμισης.
Τέλος, θα μπορέσεις να επιδείξεις την πρόοδό σου στους φίλους και γείτονες σου, κερδίζοντας ένα από τα τρία ποδοσφαιρικά πορτραίτα. Τα δύο μπορείς να τα κερδίσεις ολοκληρώνοντας τη σειρά αποστολών και το τελευταίο μπορεί να αποκτηθεί ως μοναδικό βραβείο για τη Χρυσή Κατηγορία.

Όπως πάντα, η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς, γι' αυτό μη ξεχάσετε να
σχολιάσετε εδώ!

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα του Forge of Empires
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.