Χαρακτηριστικό Νέα δυνατότητα διαχείρισης στρατού στις δοκιμές!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

*iris*

CM
Μέλος προσωπικού
Community Manager
Σύντομα, θα ξεκινήσουμε μια δοκιμή για αλλαγή στη διαχείριση του στρατού. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, οι τυχαία επιλεγμένοι χρήστες θα μπορούν να αντικαταστήσουν τραυματισμένες ή χαμένες μονάδες με νέες ίδιου τύπου με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι χρήστες που δεν ανήκουν στην ομάδα δοκιμής θα έχουν την κανονική λειτουργία.

Γνωρίζουμε πόσο ζωτικής σημασίας είναι για εσάς η ανταγωνιστική πτυχή του παιχνιδιού και η κατάταξη, επομένως, ενώ έχουμε καλύψει το θέμα των δοκιμών A/B στο παρελθόν, θέλουμε να προσφέρουμε επιπλέον διευκρινίσεις σχετικά με αυτό.

Η διαχείριση του στρατού είναι συνδεδεμένη με σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Αφορά σχεδόν όλους τους παίκτες και, ως ένα βαθμό, καθορίζει τη συμπεριφορά τους. Λόγω του πόσο σημαντική είναι αυτή η λειτουργία, ακόμη και η παραμικρή αλλαγή μπορεί να επηρεάσει δραστικά ολόκληρη την κατεύθυνση ανάπτυξης.

Αυτή η δοκιμή χρησιμεύει για να επαληθεύσει ότι η αλλαγή δεν επηρεάζει αρνητικά τη συμπεριφορά των παικτών, αλλά προκαλεί θετικό αντίκτυπο. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο με τη χρήση αρκετών δεδομένων, γι' αυτό πρέπει να γίνει αυτό το τεστ σε όλους τους παίκτες.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι έχουμε εξετάσει τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει αυτό το τεστ σε εσάς και αναλύσαμε αν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Αν και επιθυμούμε να υπάρχει ένας τρόπος με μικρότερο αντίκτυπο, κατανοούμε επίσης ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε επιθυμητές αλλαγές στο παιχνίδι μόνο αφού επαληθεύσουμε ότι αυτό δεν επηρεάζεται αρνητικά. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο προχωράμε στη δοκιμή, για να συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα δεδομένα και σχόλια το συντομότερο δυνατό. Αν και αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να προβλέψουμε πόσο χρόνο θα διαρκέσει το τεστ, θα το εκτελέσουμε μόνο για όσο διάστημα χρειαστεί, διατηρώντας το χρόνο όσο το δυνατόν πιο σύντομο.

Λυπούμαστε για την όποια ταλαιπωρία ενδέχεται να αντιμετωπίσετε λόγω της δοκιμής και σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή