Πρόκληση 3

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

*iris*

CM
Μέλος προσωπικού
Community Manager

Χαίρεται!

Η τρίτη και τελευταία πρόκληση μόλις άρχισε! Τα τελευταία χρόνια, οι προγραμματιστές μας έχουν δημιουργήσει αρκετές Χειμερινές Εκδηλώσεις για εσάς. Στο Παζλ παρακάτω, μπορείτε να δείτε την εικόνα μίας πόλης με μερικά κτίρια που εμφανίστηκαν μαζί με τις Χειμερινές Εκδηλώσεις αυτά τα χρόνια.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μετρήσεις πόσα Χειμερινά Κτίρια είναι τοποθετημένα σε αυτή την πόλη! Εύκολο δεν είναι?! Απλά, όπως και τα προηγούμενα παζλ, πάτησε πάνω στην εικόνα για να τη μεγαλώσεις.


Παρακαλούμε να την υποβάλεις πατώντας στο κουμπί παρακάτω (μέχρι 4 Ιανουαρίου 2021)! :)Για αυτή την Πρόκληση, μπορείς να κερδίσεις ένα από τα παρακάτω δώρα. Καλή διασκέδαση!

Θερμική Τσάντα InnoGames
(1 νικητής)
2 Κιτ Αναβάθμισης Χειμερινού Φούρνου
(1 νικητής)
10 Σχέδια
(1 νικητής)

Σημείωση: Θα επικοινωνήσουμε με τους νικητές που θα επιλεχθούν τυχαία μέσω του Κέντρου Υποστήριξης για τον κόσμο στον οποίο θέλουν να παραλάβουν το δώρο τους. Μπορείς επίσης να αναφέρεις τον κόσμο σου στην απάντηση σου, έτσι ώστε η ομάδα υποστήριξης να μη χρειαστεί να επικοινωνήσει μαζί σου αν είσαι ένας από τους τυχερούς νικητές! Σε περίπτωση που κερδίσεις την Κούπα, παρακαλούμε να μη δημοσιεύσεις τη διεύθυνση σου στο φόρουμ μας, η Ομάδα μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου.
Μην ανησυχείς, κανείς άλλος εκτός από την ομάδα υποστήριξης σε μπορεί να δει τις απαντήσεις σου!
Αν θέλεις να μας πεις τη γνώμη σου σχετικά με αυτό το Διαγωνισμό, παρακαλούμε πάτησε εδώ

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα του Forge of Empires
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.