Εκδήλωση Φθινοπωρινή Εκδήλωση 2020

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

*iris*

CM
Μέλος προσωπικού
Community Manager


Πάρε υλικά από τις Αποστολές, τις Ημερήσιες Προκλήσεις και τα Περιστατικά. Χρησιμοποίησε τα για να κάνεις γλυκά, γέμισε όλο το τραπέζι για να πάρεις απίθανες ανταμοιβές!Λάβετε θέσεις. Έτοιμοι. Ψήστε! Καλώς ήλθατε και πάλι στο μεγάλο Φθινοπωρινό Bake Off! Φέτος, το Φθινοπωρινό Bake Off επιστρέφει στις πόλεις σας με στυλ! Όπως και πέρυσι, παίρνετε μέρος σε ένα διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής. Συλλέξτε όλα τα αναγκαία υλικά και φτιάξτε όσο το δυνατό περισσότερες εκλεκτές συνταγές! Φέτος έχουμε μερικές απίθανες ανταμοιβές που μπορείτε να κερδίσετε, καθώς και την πιθανότητα να κερδίσετε μερικές ανταμοιβές από προηγούμενες χρονιές!


Η εκδήλωση ξενικά στις 10 Σεπτεμβρίου, γι' αυτό φροντίστε να προθερμάνετε τους φούρνους σας! :)


Όπως και πέρυσι, ο διαγωνισμός έχει να κάνει με τη ζαχαροπλαστική! Για να κάνεις γλυκά, θα χρειαστείς υλικά! Τα Υλικά μπορείς να τα βρεις ολοκληρώνοντας τις αποστολές της Φθινοπωρινής Εκδήλωσης. Θα έχεις διαθέσιμες 54 γρήγορες αποστολές και μία αποστολή για κάθε ημέρα της εκδήλωσης, που συνολικά θα είναι 75 αποστολές. Και φέτος, θα υπάρχουν 2 γρήγορες σειρές αποστολών οι οποίες θα τρέχουν παράλληλα, μία με 29 αποστολές και άλλη μία με 25. Μπορείς επίσης να κερδίσεις υλικά ολοκληρώνοντας Ημερήσιες Προκλήσεις και συλλέγοντας περιστατικά γύρω από την πόλη σου. Θα παίρνεις επίσης δωρεάν υλικά από ειδικές ημερήσιες αποστολές, γι' αυτό φρόντισε να συνδέεσαι καθημερινά για να τα συλλέξεις!

Όταν θα έχεις συλλέξει κάποια υλικά, είναι η ώρα να ξεκινήσεις τη Ζαχαροπλαστική! Άνοιξε το παράθυρο της εκδήλωσης κι επέλεξε μία από τις διαθέσιμες συνταγές χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό 5 διαθέσιμων υλικών. Κάθε συνταγή θα σου δίνει μία ανταμοιβή και την πιθανότητα να κερδίσεις την Ημερήσια Ανταμοιβή! Θα πάρεις επίσης αστέρια για κάθε επιτυχημένη συνταγή, τα οποία σε πηγαίνουν πιο κοντά στο Μεγάλο Βραβείο! Θα πάρεις 1,2 ή 3 αστέρια, ανάλογα με το πόσο πολύπλοκο ήταν το γλυκό σου. Μόλις γεμίσεις το τραπέζι με νόστιμα κεράσματα, θα ανταμειφθείς με το Μεγάλο Βραβείο.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά! Κάθε φορά που θα κερδίζεις αστέρια, θα ανεβαίνεις πιο ψιλά στον 'Πίνακα Κατηγοριών'. Οι παίκτες με την μεγαλύτερη πρόοδο θα ανταμειφθούν με επιπλέον ειδικά βραβεία!Αλλά πρόσεχε, άλλοι παίκτες μπορεί να θέλουν επίσης να φτάσουν σε υψηλότερες θέσεις, αλλά μόνο συγκεκριμένος αριθμός παικτών μπορεί να μείνει εκεί. Φρόντισε να κερδίζεις πάντα αρκετά αστέρια για να μη πέφτεις στην κατάταξη.Όπως σε κάθε διαγωνισμό, μπορείς να κερδίσεις ένα Μεγάλο Βραβείο! Φέτος, θα έχεις την πιθανότητα να αρπάξεις ένα ολοκαίνουργιο οικιστικό κτίριο: Τον Αχυρώνα Θερισμού. Αυτός ο γραφικός Αχυρώνας Θερισμού είναι ένα αναβαθμίσιμο κτίριο με 4 επίπεδα. Μαζί με 6 διαφορετικά χωράφια σχηματίζουν το
Σετ Φάρμας Θερισμού. Όσο πιο πολλά διαφορετικά χωράφια που ενώνονται στον Αχυρώνα Θερισμού και όσο πιο υψηλό είναι το επίπεδο του ίδιου του Αχυρώνα, τόσο πιο υψηλή είναι και η απόδοση παραγωγής όλου του σετ.

Ο Αχυρώνας Θερισμού στο επίπεδο 4, που είναι κολλητά με άλλα 6 χωράφια παρέχει Προμήθειες. Μετάλλια, 12 Forge Πόντους και 35 Αγαθά. Κάθε χωράφι ωστόσο που είναι ενωμένο παράγει επίσης επιπλέον μπόνους!


Το
Σετ Θερισμού αποτελείται από:
ΚτίριοΜέγεθος
Ο Αχυρώνας Θερισμού
4x3​
Παρέχει Προμήθειες, Forge Πόντους, Μετάλλια και Αγαθά στο Επ. 4 αν είναι ενωμένο με 6 μοναδικά κτίρια της Φάρμας Θερισμού.
Χωράφι Ηλίανθων
3x2​
Παρέχει Προμήθειες και Forge Πόντους αν είναι ενωμένο με 2 μοναδικά κτίρια της Φάρμας Θερισμού.
Καλλιέργεια Σιταριού
3x2​
Παρέχει Ενίσχυση Νομισμάτων κι Επιθετική Ενίσχυση για τον Επιθετικό Στρατό αν είναι ενωμένο με 2 μοναδικά κτίρια της Φάρμας Θερισμού.
Πάγκος Μπιγκόνια
1x3​
Παρέχει Forge Πόντους και Μετάλλια όταν ενώνεται με 3 μοναδικά κτίρια της Φάρμας Θερισμού.
Σκιάχτρο Φθινοπώρου
1x3​
Παρέχει Αγαθά και Μετάλλια αν ενωθεί με 3 μοναδικά κτίρια της Φάρμας Θερισμού.
Υποκίτρινη Αυλή
2x2​
Παρέχει Ενίσχυση Προμηθειών και Αμυντική Ενίσχυση για τον Επιθετικό Στρατό αν ενωθεί με 2 μοναδικά κτίρια στης Φάρμας Θερισμού.
Αγρός με Πρίμουλες
3x2​
Παρέχει Αμυντική και Επιθετική Ενίσχυση για τον Αμυντικό Στρατό αν ενωθεί με 2 μοναδικά κτίρια της Φάρμας Θερισμού.Δεν είναι μόνο αυτά φυσικά! Μπορείς επίσης να έχεις την πιθανότητα να κερδίσεις το Εργοστάσιο Χυμού Μήλου, το Φθινοπωρινό Μύλο και το Εξοχικό του Σεπτέμβρη από τις προηγούμενες χρονιές!Τέλος. μπορείς επίσης να κερδίσεις μερικά όμορφα νέα πορτραίτα στη φετινή εκδήλωση. Τα 2 μπορείς να τα κερδίσεις ολοκληρώνοντας τη σειρά αποστολών, με ένα να είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σαν ανταμοιβή κερδίζοντας τη Χρυσή Κατηγορία.


Ελπίζουμε να απολαύσετε τη νέα μας εκδήλωση! Θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου!

Όπως πάντα, η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική, γι' αυτό μη ξεχάσετε να σχολιάσετε εδώ !

Σας ευχαριστούμε που παίζεται Forge of Empires!

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα του Forge of Empires
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.