Εκδήλωση Χειμερινή Εκδήλωση 2020

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

*iris*

CM
Μέλος προσωπικού
Community Manager

Χαίρεται!

Είμαι η Isabella, καλώς ήλθες στο Mistletown! Πως ήταν το ταξίδι σου?

Πήρες το Χειμερινό Εξπρές, έτσι?

Αγαπητοί Βασιλιάδες και Βασίλισσες,

Ελπίζουμε να έχετε προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσετε το κρύο καθώς η Χειμερινή Εκδήλωση επέστρεψε! Φέτος, η Εντολέας Αποστολών σας Isabella θα σας καθοδηγήσει στη χιονισμένη πόλη του Mistletown! Υπάρχουν Τάρανδοι, Μυστηριώδη Δώρα, ένα νέο Μεγάλο Βραβείο κι ένα Χειμερινό Ημερολόγιο γεμάτο από εκπλήξεις για εσένα!

Η Χειμερινή Εκδήλωση θα είναι ενεργή από 3 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι 3 Ιανουαρίου 2021.​

Όπως και στην περυσινή Χειμερινή Εκδήλωση, θα έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις μερικά απίθανα δώρα που περιλαμβάνουν κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες ανταμοιβές. Ανακάτεψε τη στοίβα με τα Μυστηριώδη Δώρα και χρησιμοποίησε 10 Αστέρια για να ανοίξεις ένα από αυτά. Αυτά τα Αστέρια μπορείς να τα συλλέξεις ολοκληρώνοντας τη σειρά αποστολών την εκδήλωσης, καθώς και από την ειδική ημερήσια αποστολή, αλλά και από τα περιστατικά που είναι κρυμμένα γύρω από την πόλη σου. Επιπλέον, κάθε φορά που ανοίγεις ένα Δώρο, θα παίρνεις ένα Σπίρτο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προχωρήσεις στην απόκτηση του Μεγάλου Βραβείου! Χρησιμοποίησε ένα Σπίρτο για να ανάψεις 1, 2 ή 3 κεριά μέσα στα σπίτια της πόλης. Μόλις ανάψουν και τα 20 σπίτια, θα ανάψει και το Χειμερινό Δέντρο της πόλης κι εσύ θα αποκτήσεις το ειδικό Μεγάλο Βραβείο!


Υπάρχουν επίσης 3 ειδικά πλακάκια που είναι κρυμμένα ανάμεσα στα δώρα:
Η Διπλή Εμφάνιση, που θα σου αποκαλύψει τι είναι κρυμμένο μέσα σε δύο δώρα που δεν έχουν ανοιχτεί ακόμα.
Η Διπλή Ανταμοιβή, που θα διπλασιάσει το περιεχόμενο του επόμενου δώρου που θα ανοίξεις.
Το Ανακάτεμα, που θα ανταλλάξει όλα τα δώρα με ένα νέο σετ δώρων!

Δεν είναι μόνο αυτά! Κάθε ημέρα μία νέα Ημερήσια Ανταμοιβή θα είναι κρυμμένη ανάμεσα στα Μυστηριώδη Δώρα! Όταν αποκαλύπτεις την Ημερήσια Ανταμοιβή, θα βρίσκεις επίσης έναν από τους 9 χαμένους Τάρανδους! Μόλις βρεις τον πρώτο Τάρανδο, θα αποκαλύψει μία κρυμμένη προσφορά ανταμοιβής την οποία μπορείς να πάρεις χρησιμοποιώντας Διαμάντια! Βοήθησε να επιστρέψουν όλοι οι Τάρανδοι στο έλκηθρο τους. Σύλλεξε και τους 9 Ταράνδους για να ξεκλειδώσεις περισσότερες ανταμοιβές και να πάρεις καλύτερη προσφορά.


"Αυτά είναι μόνο?" Θα αναρωτιέσαι... Φυσικά όχι, υπάρχουν κι άλλα. Έχουμε στ' αλήθεια άλλη μία έκπληξη για εσένα! Φέτος, σου παρουσιάζουμε ένα υπέροχο Χειμερινό Ημερολόγιο! 32 Πόρτες για να ανοίξεις, με μία ανταμοιβή να είναι πίσω από κάθε μία από αυτές! Και δεν είναι μόνο αυτό! Αν ανοίξεις όλες τις πόρτες του Χειμερινού Ημερολογίου, θα αποκτήσεις μία ειδική ανταμοιβή!

Για να ανοίξεις αυτές τις πόρτες, θα χρειαστείς κλειδιά! Μπορείς να βρεις ένα κλειδί κάθε ημέρα ανοίγοντας δώρα! Νέες πόρτες θα ξεκλειδώνουν κάθε ημέρα της Χειμερινής Εκδήλωσης, γι' αυτό φρόντισε να έρχεσαι καθημερινά για να βρίσκεις τα κλειδιά! Σε περίπτωση που βρεις ένα δεύτερο κλειδί την ίδια ημέρα, θα αντικατασταθεί με 2 Εργαλεία Παραβίασης και 10 Αστέρια.

Θα χρειαστείς 10 Εργαλεία Παραβίασης για να αντικαταστήσεις ένα Κλειδί και να ανοίξεις μία πόρτα που μπορεί να έχεις χάσει. Το άνοιγμα των δώρων δεν είναι ο μοναδικός τρόπος να βρεις Εργαλεία Παραβίασης, αφού μπορείς επίσης να αποκτήσεις άλλα δύο με την ολοκλήρωση μίας Ημερήσιας Πρόκλησης.


Περίμενε, το μυρίζεις αυτό? Θα πρέπει να έρχεται από τον Χειμερινό Φούρνο, το φετινό Μεγάλο Βραβείο! Αυτό το ειδικό 3x5 κτίριο μπορεί να αναβαθμιστεί στο επίπεδο 5. Μόλις φτάσεις στο επίπεδο 5 θα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 4 διαφορετικές εμφανίσεις, κάθε μία από τις οποίες θα σου παρέχει ένα συγκεκριμένο πλεονέκτημα στην πόλη σου. Επίσης, όταν τοποθετηθεί ο ένας δίπλα στον άλλο, αυτοί οι Φούρνοι θα αυξήσουν την απόδοση τους ακόμη περισσότερο!

Για ποιον θα πας λοιπόν? Τον Φούρνο Lussebullar, το Φούρνο Αμυγδαλόπαστας, το Φούρνο Μακαρόν ή το Φούρνο Ψωμιού με Πιπερόριζα? Επέλεξε με σύνεση!

Ο Φούρνος Lussebullar Παρέχει:
 • Ευτυχία, Νομίσματα, Πληθυσμός και +25% Συλλογή Προμηθειών.
 • +10 Αγαθά, +5 Forge Πόντους και Προμήθειες όταν κινητοποιηθεί
 • +10 Αγαθά όταν είναι δίπλα σε δύο άλλους Χειμερινούς Φούρνους στο ανώτατο επίπεδο
  • +5 αν είναι δίπλα σε ένα
Ο Φούρνος Μακαρόν παρέχει:
 • Ευτυχία, Νομίσματα, Πληθυσμό και +6 εως 18% Αμυντική Ενίσχυση στον Αμυντικό Στρατό
 • +5 Αγαθά, +5 Forge Πόντους και Προμήθειες όταν κινητοποιηθεί
 • +18% Αμυντική Ενίσχυση για τον Επιθετικό Στρατό όταν είναι δίπλα σε δύο άλλους Χειμερινούς Φούρνους στο ανώτατο επίπεδο
  • +13% αν είναι δίπλα σε ένα
Ο Φούρνος Αμυγδαλόπαστας παρέχει:
 • Ευτυχία, Νομίσματα, Πληθυσμό και +20% Συλλογή Νομισμάτων
 • +5 Αγαθά, +6 Forge Πόντοι και Προμήθειες όταν κινητοποιηθεί
 • +2 Forge Πόντους όταν είναι δίπλα σε δύο άλλους Χειμερινούς Φούρνους στο ανώτατο επίπεδο
  • +1 αν είναι δίπλα σε ένα
Ο Φούρνος Ψωμιού με Πιπερόριζα παρέχει:
 • Ευτυχία, Νομίσματα, πληθυσμό και +6 εως 18% Επιθετική Ενίσχυση για τον Αμυντικό Στρατό
 • +5 Αγαθά, +5 Forge Πόντους και Προμήθειες όταν κινητοποιηθεί
 • +15 Επιθετική Ενίσχυση για τον Επιθετικό Στρατό όταν είναι δίπλα σε δύο άλλους Χειμερινούς Φούρνους στο ανώτατο επίπεδο
  • +10 αν είναι δίπλα σε ένα

Τέλος, έχουμε κάτι ακόμα για εσάς! Όπως και σε κάθε εκδήλωση, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε δύο νέα Avatars σαν ανταμοιβή της σειράς αποστολών! Το τρίτο μας Avatar, η Bianca,είναι μια μοναδική ανταμοιβή που μπορεί να αποκτηθεί μόνο μέσα από το Ημερολόγιο.Ελπίζουμε να διασκεδάσετε στη φετινή Χειμερινή μας Εκδήλωση! Όπως πάντα, τα σχόλια σας είναι σημαντικά για εμάς, γι' αυτό πείτε μας τη γνώμη σας!

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα του Forge of Empires.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.