Halloween 2019

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

*iris*

CM
Μέλος προσωπικού
Community Manager


Έλα μαζί μας, αν τολμάς, στη φετινή εκδήλωση του Halloween που ξεκινά στις 15 Οκτωβρίου.

Ο σχεδιαστής του παιχνιδιού μας, Micha, ψάχνει ένα βιβλίο σε μια παλιά και σκονισμένη βιβλιοθήκη. Μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει ή χρειάζεται βοήθεια από μια μυστηριώδη φιγούρα... μάθε περισσότερα στο βίντεο παρακάτω:


Στη φετινή περίοδο του Halloween, έχουμε μεταμορφώσει τη συνηθισμένη σειρά αποστολών των περασμένων ετών σε μια πλήρως αναπτυγμένη εκδήλωση. Μια παλιά, φρικτή βιβλιοθήκη πρέπει να αποκαλυφθεί. Αντάλλαξε ζαχαρωτά για ειδικά εργαλεία ώστε να ξεφορτωθείς τους χοντρούς ιστούς που εμποδίζουν το μονοπάτι σου προς κάποιους σπάνιους θησαυρούς. Στη φετινή σειρά αποστολών, η Δρυίδης του Θανάτου αναζητά τη βοήθεια σου για να αναβιώσει αρχαίες ιστορίες. Άκουσε προσεκτικά καθώς σε σέρνει σε σκοτεινές περιπέτειες. Με τη βοήθεια του παλιού Βιβλιοθηκάριου θα σου προσφέρει συνολικά 52 αποστολές. Θα πάρεις 30 γρήγορες και μετά 22 ημερήσιες.Με το άνοιγμα του παραθύρου της εκδήλωσης, θα δεις τη σκονισμένη βιβλιοθήκη να είναι γεμάτη με ράφια και ιστούς. Διέσχισε την, καθαρίζοντας τους ιστούς με τα εργαλεία που είναι διαθέσιμα στην αριστερή πλευρά της οθόνης της εκδήλωσης: Ένα Ραβδί, μια Σκούπα κι ένα Τσουκάλι.Αλλά το 'Φάρσα ή Κέρασμα' δεν είναι ο μοναδικός τρόπος να κερδίσεις ζαχαρωτά στο Halloween! Ολοκλήρωσε αποστολές της εκδήλωσης και θα ανταμειφθείς με ζαχαρωτά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να τα ανταλλάξεις το Κατάστημα της Μάγισσας, για να πάρεις περισσότερα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να αποκαλύψεις κρυμμένες ανταμοιβές. Μπορείς επίσης να βρεις ζαχαρωτά στα συνηθισμένα περιστατικά γύρω και μέσα στην πόλη σου. Χρησιμοποίησε τα εργαλεία με σύνεση, αφού το κάθε ένα έχει συγκεκριμένη περιοχή δράσης που σε βοηθάει να διασχίσεις τη βιβλιοθήκη, όπου θα βρεις κρυμμένες Κολοκύθες που περιέχουν ανταμοιβές διαφόρων τιμών. καθώς και πολυπόθητα Φιαλίδια Φίλτρων. Αν είσαι τυχερός θα σκοντάψεις και πάνω σε Βιβλία!.Βιβλία? Τι τα χρειάζεσαι τα Βιβλία? Για πρώτη φορά σε μία εκδήλωση, τώρα θα συλλέγεις πολλαπλές μικρές σειρές αποστολών ως ανταμοιβές μέσα στη βιβλιοθήκη (αυτές είναι μια προσθήκη στην κανονική σειρά αποστολών) και στο τέλος κάθε σειράς, θα σου δίνεται μια ειδική ανταμοιβή. Αυτό επίσης σημαίνει ότι θα έχεις τη δυνατότητα να δουλεύεις ταυτόχρονα σε πολλαπλές αποστολές.Αυτά τα βιβλία μπορείς να τα βρίσκεις όσο προχωράς στη χαμένη βιβλιοθήκη και κάθε φορά που συλλέγεις ένα από αυτά, θα είναι διαθέσιμο για να το ενεργοποιήσεις στην προσωπική σου βιβλιοθήκη, στην οποία μπορείς να έχεις πρόσβαση από το παράθυρο της εκδήλωσης. Μπορείς να ενεργοποιήσεις ταυτόχρονα όσες σειρές αποστολών θέλεις, αρκεί να μην είναι ίδιες! Όταν τελειώσεις μία, θα φανεί ένα σημάδι ελέγχου δίπλα από αυτό το βιβλίο. Μπορείς να βρεις και να συλλέξεις περισσότερα από ένα από το κάθε βιβλίο και οι πιθανότητες να τα βρεις, διαφέρουν ανάλογα με τη σπανιότητα τους.Η κατάσταση ενός βιβλίου ποικίλλει από 'δε βρέθηκε', 'βρέθηκε' και 'επιλύθηκε'
Μόλις κάθε βιβλίο βρεθεί κι επιλυθεί, μπορείς να αποκτήσεις την πολύτιμη ανταμοιβή του Βιβλιοθηκάριου επιλέγοντας "Συλλογή" στα δεξιά της ανταμοιβής.Αυτές λοιπόν είναι οι φάρσες, τώρα ας πάμε και στα κεράσματα! Το φετινό Μεγάλο Βραβείο είναι ένα ολοκαίνουργιο κτίριο, το Εγκαταλειμμένο Άσυλο!

Μεγάλο Βραβείο: Το Εγκαταλειμμένο Άσυλο είναι ένα αναβαθμιζόμενο 5x5 οικιστικό κτίριο με 9 επίπεδα
Το κτίριο και τα κιτς αναβάθμισης του μπορούν να αποκτηθούν μέσα από τα μεγάλα βραβεία και σαν ανταμοιβές ορόσημα στη σειρά αποστολών της εκδήλωσης. Για να αποκτήσεις το Μεγάλο Βραβείο, θα πρέπει να συλλέξεις 20 φίλτρα από τη βιβλιοθήκη. Τα φίλτρα είναι ένα ειδικό βραβείο που σε φέρνει πιο κοντά στην ανταμοιβή του Μεγάλου Βραβείου. Μόλις αποκτήσεις 20 φίλτρα, θα πάρεις το Μεγάλο Βραβείο, το οποίο εμφανίζεται στο επάνω μέρος του παραθύρου της εκδήλωσης.

Δεν είναι μόνο αυτά! Αν έχεις χάσει την ευκαιρία να συμμετέχεις τις προηγούμενες χρονιές, τώρα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μερικά αντικείμενα του παρελθόντος όπως: Ο Στοιχειωμένος Πύργος, η Σκοτεινή Πύλη, το Εργαστήριο του Τρελού Επιστήμονα και το Νεκροταφείο:


Τέλος, όπως πάντα, θα μπορείς να επιδεικνύεις την πρόοδο σου στους φίλους και γείτονες σου, αποκτώντας ένα από τα δύο νέα θεματικά πορτραίτα. Αυτά δίνονται στην κύρια σειρά αποστολών:Μπορείς επίσης να αποκτήσεις παλιά πορτραίτα, από προηγούμενες Εκδηλώσεις Halloween, μέσα από τη βιβλιοθήκη:


Θα μπορείς να ολοκληρώνεις τις αποστολές του Halloween μέχρι τις 5 Νοεμβρίου. Καλή Τύχη!

Αν έχεις κάποια σχόλια ή ερωτήσεις, παρακαλούμε να σχολιάσεις στο θέμα συζήτησης :)

Ευχαριστούμε που παίζεις Forge of Empires!

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα του Forge of Empires .
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.