Εκδήλωση Ανοιξιάτικη Εκδήλωση 2021

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

*iris*

CM
Μέλος προσωπικού
Community Manager

Γεια σας Βασιλιάδες και Βασίλισσες,

Σε αυτή την εποχή του χρόνου, που οι πάγοι λιώνουν και οι μέρες μεγαλώνουν, ανυπομονούμε να έρθει η Άνοιξη! Φυσικά, κάθε πολιτισμός έχει τις δικές του παραδόσεις, αλλά ανάμεσα στους πολίτες μας (το πέρασμα στην άνοιξη) σημαδεύεται από το Φεστιβάλ των Ανθισμένων Κερασιών!

Λέγεται πως σε κάθε Φεστιβάλ Ανθισμένων Κερασιών κάποιος θα κερδίσει την εύνοια και οι ευχές του για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι θα πραγματοποιηθούν. Φέτος, θα μπορούσες άνετα να είσαι εσύ!

Η Ανοιξιάτικη Εκδήλωση θα είναι ενεργή από τις 25 Μαρτίου και τις 14 Απριλίου 2021!Αποκτώντας πρόσβαση στην Εκδήλωση και τις Αποστολές

Ακριβώς όπως και πέρυσι, όταν ξεκινήσει το φεστιβάλ θα αποκτήσεις πρόσβαση στην Ανοιξιάτικη Εκδήλωση μέσω του παραθύρου της εκδήλωσης στην επάνω αριστερή γωνία.

Θα σε υποδεχτεί επίσης και πάλι η παλιά σου φίλη Hanako, η οποία έχει 41 γρήγορες αποστολές και 21 ημερήσιες για να σε βοηθήσει να κερδίσεις τα πρώτα σου Ανοιξιάτικα Φανάρια.Ανοιξιάτικα Φανάρια

Εκτός από την ολοκλήρωση αποστολών - θα σου δίνονται δωρεάν Ανοιξιάτικα Φανάρια για την καθημερινή σου σύνδεση ή από τις Κερασιές που εμφανίζονται γύρω από την πόλη σου κατά διαστήματα.Οι μηχανισμοί

Μόλις αποκτήσεις αρκετά Ανοιξιάτικα Φανάρια, θα μπορέσεις να οδηγήσεις τον μικρό σου φίλο τον Βάτραχο Οριγκάμι να διασχίσει τη λίμνη επιλέγοντας το δρόμο του. Οδήγησε τον επιλέγοντας σε ποιο νούφαρο θα πηδήξει έπειτα. Κάθε νούφαρο έχει πάνω του ένα διαφορετικό ζώο οριγκάμι σαν ανταμοιβή. Μπορείς πάντα να δεις τις πιθανότητες για την κάθε ανταμοιβή πριν πηδήξεις.

Επιπλέον, κάθε νούφαρο έχει επίσης την πιθανότητα να σου δώσει την ημερήσια ανταμοιβή η οποία ανανεώνεται κάθε 24 ώρες με μία νέα πιθανή ανταμοιβή. Φρόντισε να επιλέγεις με σύνεση!Νέα Χαρακτηριστικά - Μπάρα προόδου και Κατηγορίες

Φέτος έχουμε βελτιώσει την μπάρα προόδου που σου δείχνει πόσους πόντους για το Μεγάλο Βραβείο έχεις συλλέξει με κάθε άλμα.

Εκτός από τις αλλαγές στη μπάρα προόδου, η απόσταση μέσω κάθε άλματος (αντί για τον αριθμό των λιμνών) θα χρησιμοποιείται για να καθορίσει τα αποτελέσματα στον 'Πίνακα Κατηγοριών'. Καθώς συνεχίζεις να διανύεις μεγάλες αποστάσεις με τον Οριγκάμι Βάτραχο σου, σύντομα θα ανέβεις στην κατάταξη των κατηγοριών. Όσο πιο ψιλά στην κατάταξη τόσο πιο πιθανό είναι να πάρεις επιπλέον ανταμοιβές μέσα στην εκδήλωση!

Θα αποφασίσεις να προχωρήσεις μακριά και να φτάσεις πιο κοντά στο μεγάλο βραβείο ή θα επιλέξεις τη διαδρομή με την ατομική ανταμοιβή? Η επιλογή είναι στο χέρι σου.


Ανταμοιβές

Μεγάλο Βραβείο - Φέτος με χαρά σας παρουσιάζουμε το 'Μύλο Suishun'. Είναι ένα 4χ5 κτίριο με 9 επίπεδα.

Μύλος Suishun - Επίπεδο 9


Από το επίπεδο 1, το κτίριο θα παρέχει ευτυχία, πληθυσμό κι ενίσχυση νομισμάτων. Με κάθε επίπεδο αναβάθμισης, θα λαμβάνεις επιπλέον μπόνους που θα ενεργοποιούνται όταν το κτίριο θα κινητοποιείται. Στο επίπεδο 2, θα πάρεις προμήθειες και μετάλλια όταν κινητοποιείται και στο επίπεδο 3 μία ημερήσια ποικιλία από τυχαία αγαθά. Στο επίπεδο 4, θα σου δοθεί η συλλογή Forge Πόντων και τέλος στο επίπεδο 5 μία ενίσχυση προμηθειών.

Με κάθε αναβάθμιση - η τιμή των ενισχύσεων, η ποσότητα των ημερήσιων αγαθών, καθώς και ο αριθμός των forge πόντων θα αυξάνονται. Στο ένατο και τελευταίο επίπεδο, ο 'Μύλος Suishun' δε θα σου παρέχει μόνο πολλά απίθανα μπόνους, αλλά ένα εκπληκτικό κτίριο με ψάρια που πηδάνε και άνθη που πέφτουν!

Δεν είναι μόνο αυτό! Εκτός από το 'Μύλο Suishun', θα είναι επίσης διαθέσιμα κιτ επιλογής για τη 'Γέφυρα Hanami', την 'Παγόδα' και τον 'Κερασόκηπο' σαν ημερήσιες ανταμοιβές. Έτσι, αν έχασες κάποιο τα προηγούμενα χρόνια - έχεις ακόμα την πιθανότητα να τα κερδίσεις και πάλι!Avatars

Τέλος, θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις τα παρακάτω avatars στη διάρκεια της εκδήλωσης!
Αν έχετε οποιαδήποτε σχόλια, ερωτήσεις ή προβλήματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας! Ανυπομονούμε για τα σχόλια σας!

Σας ευχαριστούμε που παίζετε Forge of Empires!

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα του Forge of Empires
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.