Εκδήλωση Εκδήλωση Άγριας Ζωής

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

*iris*

CM
Μέλος προσωπικού
Community ManagerΑγαπητοί Βασιλιάδες και Βασίλισσες,

Το Καλοκαίρι είναι ώρα για περιπέτεια και τι καλύτερο από ένα Πάρκο Άγριας Ζωής! Περπάτησε σε πεδιάδες και δάση. Δες την ομορφιά των άγριων ζώων να ανθίζει στο φυσικό τους περιβάλλον. Ενώ το ταξίδι θα είναι γεμάτο ανταμοιβές, οι πιο παρατηρητικοί εξερευνητές μπορεί να ανακαλύψουν αποτυπώματα που έχουν αφήσει τα ζώα πίσω τους. Αν τα ακολουθήσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε μυστικές τοποθεσίες που δεν έχουν ακόμα πατήσει άνθρωποι. Για όσους θέλουν να κάνουν αυτό το ταξίδι, θα υπάρχουν μερικές επιπλέον ανταμοιβές!

Η Εκδήλωση Άγριας Ζωής είναι μια εντελώς νέα εκδήλωση για το 2021! Για αυτή την εκδήλωση έχουμε επίσης έναν ολοκαίνουργιο μηχανισμό που ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σου!Η Εκδήλωση Άγριας Ζωής θα ξεκινήσει στις 13 Ιουλίου και θα τρέχει μέχρι τις 2 Αυγούστου!


Ξεκίνα την περιπέτεια σου!

Στην αρχή της Εκδήλωσης θα γνωρίσεις την Diane, η οποία είναι βιολόγος στο Πάρκο Άγριας Ζωής και υπεύθυνη για μία πρωτοποριακή έρευνα στο πεδίο της. Σαν μια μοναδική ευκαιρία, σε έχει προσλάβει σαν βοηθό της και θα σε συστήσει στους εργάτες του πάρκου, τα ζώα και τους κατοίκους!

Σαν η κύρια εντολέας αποστολών, θα σου δώσει 34 γρήγορες αποστολές και 21 ημερήσιες.Για να ξεκινήσει η Εκδήλωση, πάτησε στο μπάνερ της εκδήλωσης για να δεις το παράθυρο της Εκδήλωσης Άγριας Ζωής!
Εδώ είναι το σημείο από όπου θα ξεκινήσεις την περιπέτεια σου και θα χρησιμοποιήσεις τα Εισιτήρια Εισόδου για να ξεκινήσεις να παίζεις το Επίπεδο. Η οθόνη θα σου δείχνει επίσης την πρόοδο σου προς το Μεγάλο Βραβείο, καθώς και τις Ειδικές Ανταμοιβές της ημέρας. Όπως ακριβώς και στην Αρχαιολογική Εκδήλωση, θα μπορείς να τις αλλάξει και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μία δορά στο Παράθυρο της Εκδήλωσης πριν ακόμα ξεκινήσεις ένα επίπεδο!

Θα ξεκινήσεις με 4 Εισιτήρια Εισόδου και μπορείς να κερδίσεις περισσότερα ολοκληρώνοντας Αποστολές και Συλλέγοντας Περιστατικά γύρω από την Πόλη σου. Επιπλέον, αυτά θα αναπληρώνονται με την ώρα (όπως και τα εισιτήρια στην Ποδοσφαιρική Εκδήλωση).

Φυσικά, αν θέλεις περισσότερα, μπορείς πάντα να αγοράσεις περισσότερα με Διαμάντια, πατώντας το κουμπί Πρόσθεσης.


Μη σταματάς να σπας!

Μόλις χρησιμοποιήσεις ένα Εισιτήριο Εισόδου και ξεκινήσει η Περιοδεία, θα μπεις σε ένα επίπεδο. Εδώ είναι που ξεκινάει η διασκέδαση!Ένα επίπεδο έχει εφτά βασικά στοιχεία:

1 - Τον ΠίνακαΌπου μπορείς να σπάσεις και να κερδίσεις ανταμοιβές!
2 - Τις ΠατούσεςΈνα από τα βασικά Κομμάτια ανταμοιβής! Θα πρέπει να σπάσεις τετράγωνα για να πέσουν οι Πατούσες κάτω και να τις πάρεις! Υπάρχουν και άλλα Σεντούκια Ανταμοιβών (αλλά περισσότερα αργότερα)
3 - Τον αριθμό κινήσεωνΚάθε σπάσιμο κοστίζει μία κίνηση. Ένα επίπεδο έχει περιορισμένες κινήσεις και θα τελειώσει μόλις χρησιμοποιηθούν όλες.
4 - Η μπάρα του Μεγάλου ΒραβείουΔείχνει πόσες Πατούσες χρειάζονται για την επόμενη Ανταμοιβή.
5 - Η Ημερήσια ΑνταμοιβήΕμφανίζεται εδώ και μπορεί να αλλάξει κάθε 24 ώρες.
6 - ΝομίσματαΤο Δεύτερο Νόμισμα της Εκδήλωσης τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αγοράσεις περισσότερες κινήσεις μέσα σε ένα Επίπεδο. Πάτησε στο σύμβολο Πρόσθεσης για να πας στο κατάστημα και να αγοράσεις περισσότερα νομίσματα.
7 - ΕνισχύσειςΜε Νομίσματα, μπορείς να αγοράσεις Ενισχύσεις οι οποίες έχουν ειδικές Ικανότητες! Πάτησε το κουμπί πρόσθεσης για να τα αγοράσεις.

Τώρα που γνωρίζουμε το περιβάλλον μας, ας ξεκινήσουμε! Η Εκδήλωση Άγριας Ζωής είναι ένα μηχανισμός Pop 2, που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεις 2 (ή περισσότερα) γειτονικά τετράγωνα του ίδιου τύπου και χρώματος. Μόλις τα βρεις, μπορείς να τα σπάσεις απλά πατώντας πάνω τους!
Ωστόσο, το ταίριασμα δεν περιορίζεται σε 2. Θα πρέπει να κοιτάζεις πάντα για μεγαλύτερα σπασίματα, με 5 (ή περισσότερα) του ίδιου τετραγώνου, για να δημιουργήσεις ένα Σεντούκι Ανταμοιβής!Τώρα που έχεις δημιουργήσει το Σεντούκι Ανταμοιβής, θα χρειαστεί να συνεχίσεις να σπας για να το ρίξεις κάτω και να το πάρεις! Θυμήσου, σπάσε και ρίξε!Παρόλο που τα Σεντούκια Ανταμοιβών είναι σημαντικά, δε θα είναι η μοναδική σου έννοια. Θα χρειαστεί να ρίξεις επίσης Πατούσες (για να συνεχίσεις την πρόοδο σου προς το Μεγάλο Βραβείο).Πάρτυ Τετραγώνων

Υπάρχουν πέντε διαφορετικά τετράγωνα και κάθε διαφορετικό χρώμα προσφέρει και διαφορετική Ανταμοιβή!

Με πέντε ή περισσότερα ίδια Μπλε Βελανίδια, θα δημιουργήσεις ένα Μπλε Σεντούκι το οποίο περιέχει σαν ανταμοιβή Forge Πόντους
Με πέντε ή περισσότερα ίδια Πράσινα Φύλλα, θα δημιουργήσεις ένα Πράσινο Σεντούκι Ανταμοιβής το οποίο περιέχει Νομίσματα, Προμήθειες ή Αντικείμενα Ενίσχυσης ή Ολοκλήρωση Παραγωγών.
Με πέντε ή περισσότερα από τα Κίτρινα Λουλούδια, θα δημιουργήσεις ένα Κίτρινο Σεντούκι το οποίο περιέχει Αγαθά
Με πέντε ή περισσότερα Πορτοκαλί Καρότα, θα δημιουργήσεις ένα Πορτοκαλί Σεντούκι το οποίο περιέχει Μετάλλια ή Σχέδια.
Με πέντε ή περισσότερα από τα Κόκκινα Μήλα, θα δημιουργήσεις ένα Κόκκινο Σεντούκι το οποίο περιέχει Στρατιωτικές Μονάδες


Επιπλέον, ταιριάζοντας περισσότερα τετράγωνα θα αυξήσουν επίσης τη βαθμολογία με αστέρια του Σεντουκιού Ανταμοιβής. Αυτά βαθμολογούνται από 1 εώς 5 Αστέρια τα οποία φαίνονται πάνω στα σεντούκια (όταν αυτά δημιουργούνται). Ωστόσο, όσο μεγαλύτερο το σπάσιμο, τόσο μεγαλύτερη και η Ανταμοιβή!


Όταν παίζεις στην Εκδήλωση, μπορείς επίσης να ελέγχεις τις πιθανότητες κάθε Σεντουκιού. Για να το κάνεις αυτό, βάλε το ποντίκι πάνω από το σεντούκι και θα εμφανιστούν. Κάθε Σεντούκι Ανταμοιβής (ανεξάρτητα από το χρώμα) θα σου δώσει επίσης τη δυνατότητα να κερδίσεις την Ημερήσια Ανταμοιβή. Αυτό σου επιτρέπει επίσης να στοχεύσεις το σεντούκι που θέλεις περισσότερο!Ακολούθησε τα αποτυπώματα

Για να σημειώσεις πρόοδο προς το Μεγάλο Βραβείο θα χρειαστεί να συλλέξεις Πατούσες, οι οποίες εμφανίζονται αυτόματα στον πίνακα καθώς συνεχίζεις να σπας και να ελευθερώνεις χώρο.Συμβουλή - Σαν ένα μεγάλος σκακιστής, δοκίμασε και σκέψου από πριν μερικές κινήσεις, για να μπορέσεις να οδηγήσεις αυτά τα ιδιαίτερα κομμάτια στο κάτω μέρος!


Κάνε κίνηση!

Ο αριθμός των κινήσεων που έχει σε κάθε επίπεδο είναι περιορισμένος. Έτσι, χρειάζεται κάποια στρατηγική σε ότι αφορά το τι θα επιλέξεις να ρίξεις. Περιμένεις για το μεγαλύτερο δυνατό ταίριασμα πριν σπάσεις μία ομάδα τετραγώνων (δημιουργώντας έτσι ένα Σεντούκι Ανταμοιβής μεγαλύτερης αξίας), ή θα προσπαθήσεις να ρίξεις τις Πατούσες? Αυτό εξαρτάται από εσένα!

Ωστόσο, αν ξεμείνεις από κινήσεις, υπάρχουν ακόμα πιθανότητες. Όταν σου τελειώσουν όλες οι κινήσεις, θα σου εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου το οποίο θα σου επιτρέψει να αγοράσεις μερικές κινήσεις να τα Νομίσματα.

Στην αρχή της Εκδήλωσης, θα έχεις 200 Νομίσματα, ωστόσο μπορείς να κερδίσεις περισσότερα με την καθημερινή σου σύνδεση, καθώς επίσης και ολοκληρώνοντας αποστολές ή συλλέγοντας περιστατικά γύρω από την πόλη σου! Κάθε 65 νομίσματα που ξοδεύεις θα σου δίνονται 10 επιπλέον κινήσεις, Χρησιμοποίησε τες με σύνεση και πάρε αυτές τις Πατούσες και τα Σεντούκια!

Φυσικά, μπορείς να αγοράσεις περισσότερα νομίσματα από το κατάστημα πατώντας στο κουμπί πρόσθεσης.Μια σημαντική συμβουλή - Χρησιμοποίησε κινήσεις για να δημιουργήσεις Σεντούκια Ανταμοιβής, αλλά μη ξεχνάς ότι θα χρειαστείς κινήσεις για να τα κατεβάσεις κάτω!

Ενισχύσεις

Μπορείς επίσης να ξοδέψεις νομίσματα για να αγοράσεις ενισχύσεις, τα οποία θα σου δώσουν ειδικές ικανότητες.


Με το Σφυρί μπορείς να αφαιρέσεις 1 χρωματιστό τετράγωνο από τον πίνακα.
Με τον Ανεμόμυλο μπορείς να αλλάξεις 4 γειτονικά τετράγωνα στο χρώμα που έχεις επιλέξει.
Με τον Κεραυνό, μπορείς να αφαιρέσεις όλα τα τετράγωνα του επιλεγμένου χρώματος από τον πίνακα.


Ανακάτεμα

Αν ξεμείνεις από επιλογές και δεν υπάρχουν πιθανά σπασίματα στον πίνακα -μη φοβάσαι! Ο πίνακας θα ανακατευτεί και πάλι αυτόματα και θα σου δώσει την επιλογή να σπάσεις και πάλι περισσότερα τετράγωνα!


Μεγάλο Βραβείο

Πιθανόν να αναρωτιέσαι τι ανταμοιβές έχουμε στο κατάστημα, σωστά? Ολοκαίνουργια εκδήλωση, σημαίνει και ολοκαίνουργιο Μεγάλο Βραβείο! Επέτρεψε μας να σου παρουσιάσουμε το Ορεινό Καταφύγιο!

Είναι ένα 6x4 Κτίριο με 7 επίπεδα. Από το επίπεδο 1 κι έπειτα, θα παρέχει Ενίσχυση Νομισμάτων και Μεταλλίων και όταν κινητοποιηθεί θα παρέχει Αγαθά και Forge Πόντους. Αυτές οι ενισχύσεις θα βελτιώνονται κάθε φορά που θα το αναβαθμίζεις μέχρι το επίπεδο 7, όπου θα χρειαστεί να επιλέξεις ανάμεσα σε 3 επιλογές.

Μπορείς να επιλέξεις το Όρος Αρκούδα, το Όρος Άλκη ή το Όρος Αετός. Κάθε ένα από αυτά παρέχει το δικό του μοναδικό μπόνους, ποιο θα επιλέξεις?

Όρος ΑρκούδαΌρος ΆλκηΌρος Αετός
  • 26 Αγαθά& 11 Forge Πόντοι
  • Επιθετικό μπόνους για τον Αμυντικό Στρατό
  • Αμυντικό μπόνους για τον Αμυντικό Στρατό
  • 32 Αγαθά & 13 Forge Πόντους
  • Μία Μεγάλη Ενίσχυση Προμηθειών!
  • 23 Αγαθά & 10 Forge Πόντους
  • Επιθετική Ενίσχυση για τον Επιθετικό Στρατό
  • Αμυντική Ενίσχυση για τον Επιθετικό Στρατό

Ημερήσια Ανταμοιβή

Εκτός από το Ορεινό Καταφύγιο, θα έχεις επίσης την ευκαιρία να κερδίσεις Ημερήσιες Ανταμοιβές μέσα από κάθε Σεντούκι που θα δημιουργείς και θα ρίχνεις. H Ξύλινη Καλύβα και το Θηριοτροφείο είναι ανάμεσα τους.Ξύλινη ΚαλύβαΘηριοτροφείο
Βελτιωμένα μπόνους με 3 επιπλέον Forge Πόντους και 10% Ενίσχυση ΠρομηθειώνΒελτιωμένα Μπόνους με 25 αγαθά (αντί για 10 που ήταν πριν)

Προσθήκη στο Κέντρο Εκδηλώσεων -Κέντρο Επισκεπτών

Δεν είναι μόνο αυτά! Καθώς ολοκληρώνεις αποστολές στη διάρκεια της Εκδήλωσης, θα έχεις επίσης τη δυνατότητα να κερδίσεις μία νέα προσθήκη για το Κέντρο Εκδηλώσεων!

Με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε το Κέντρο Επισκεπτών, το οποίο δε θα παρέχει μόνο διακοσμητική βελτίωση στο Κέντρο Εκδηλώσεων, αλλά θα σου παρέχει επίσης μία επιθετική ενίσχυση για τον επιθετικό στρατό σου για 5 ημέρες. Δε πρέπει να το χάσεις αυτό!
Avatars

Τέλος, τα παρακάτω νέα Avatars είναι διαθέσιμα για να τα κερδίσεις ολοκληρώνοντας αποστολές στην Εκδήλωση!


Halona (Ανταμοιβή Σειράς Αποστολών)Cooper (Ανταμοιβή Σειράς Αποστολών)


Αν έχετε οποιοδήποτε σχόλιο, ερωτήσεις ή προβλήματα, παρακαλούμε ενημερώστε μα στο θέμα συζήτησης, εδώ!


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτή την εκδήλωση, θα σας προτείναμε να δείτε το video για την Εκδήλωση Άγριας Ζωής!


Τέλος, παρακαλούμε να θυμάστε ότι μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε προκαταβολικά τα νέα μας χαρακτηριστικά χρησιμοποιώντας την Beta Mobile App. Για περισσότερες πληροφορίες για το πως θα την εγκαταστήσετε, θα βρείτε σε αυτό τον οδηγό.


Ευχαριστούμε που παίζετε Forge of Empires!

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα του Forge of Empires.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.