Φθινοπωρινή Εκδήλωση 2019

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

*iris*

CM
Μέλος προσωπικού
Community ManagerΠάρε υλικά από Αποστολές, Ημερήσιες Προκλήσεις και Περιστατικά. Χρησιμοποίησε τα για να ψήσεις γλυκά, γέμισε όλο το τραπέζι για να πάρεις απίθανες ανταμοιβές!


Λάβετε θέσεις. Έτοιμοι. Ψήστε! Καλώς ήλθατε πίσω στο μεγάλο Φθινοπωρινό Bake Off! Φέτος το Φθινοπωρινό Bake Off κάνει την επιστροφή του στην πόλη σου με στυλ! Περίπου όπως και στην περυσινή εκδήλωση, παίρνεις μέρος σε ένα διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής. Μάζεψε όλα τα υλικά που χρειάζονται και ψήσε όσο το δυνατό περισσότερες γευστικές συνταγές! Φέτος, έχουμε μερικές απίθανες ανταμοιβές να κερδίσεις, καθώς και την ευκαιρία να πάρει μερικές από τα προηγούμενα χρόνια!

Φέτος, ο Σχεδιαστής του Παιχνιδιού μας, Micha και ο Τεχνικός Διασφάλισης Ποιότητας Olli, ανταγωνίζονται μεταξύ τους στο bake off. Δείτε ποιος κερδίζει τον τίτλο του Star Baker, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη Φθινοπωρινή Εκδήλωση στο βίντεο παρακάτω:


Η εκδήλωση ξεκινά στις 10 Σεπτεμβρίου, γι' αυτό φροντίστε να προθερμάνετε τους φούρνους σας! :)


Όπως και πέρυσι, ο διαγωνισμός έχει να κάνει με τη ζαχαροπλαστική! Για να ψήσεις, θα χρειαστείς Υλικά! Τα υλικά μπορείς να τα βρεις ολοκληρώνοντας αποστολές της Φθινοπωρινής Σειράς Αποστολών. Θα έχεις 54 γρήγορες αποστολές άμεσα διαθέσιμες και μία αποστολή για κάθε ημέρα της εκδήλωσης, δίνοντας σου συνολικά 75 αποστολές. Όπως και πέρυσι, θα υπάρχουν 2 γρήγορες σειρές αποστολών οι οποίες θα τρέχουν παράλληλα η μία με την άλλη. Μπορείς επίσης να κερδίσεις υλικά ολοκληρώνοντας Ημερήσιες Προκλήσεις και συλλέγοντας τα περιστατικά τριγύρω στην πόλη σου. Μπορείς επίσης να πάρεις δωρεάν Υλικά από ειδικές ημερήσιες αποστολές, μόνο για την καθημερινή σου σύνδεση!

Μόλις συλλέξεις κάποια υλικά, είναι η ώρα να ψήσεις κάτι με την υπογραφή σου! Άνοιξε το παράθυρο της εκδήλωσης κι επέλεξε μία από τις διαθέσιμες συνταγές χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό από τα 5 διαθέσιμα υλικά. Κάθε συνταγή θα παράγει μια ανταμοιβή και την ευκαιρία να κερδίσεις την Ειδική Ημερήσια Ανταμοιβή! Θα πάρεις επίσης αστέρια για κάθε επιτυχημένη συνταγή, τα οποία σε σπρώχνουν πιο κοντά στο Μεγάλο Βραβείο! Μόλις γεμίσεις το τραπέζι με νόστιμα κεράσματα, θα πάρεις το Μεγάλο Βραβείο. Θα πάρεις 1,2 ή 3 αστέρια, ανάλογα με το πόσο πολύπλοκο είναι αυτό που ψήνεις κάθε φορά!Αλλά δεν είναι μόνο αυτά! Κάθε φορά που κερδίζεις αστέρια, θα προχωράς και πιο πάνω στον 'Πίνακα Κατηγοριών'. Οι παίκτες με την μεγαλύτερη πρόοδο θα ανταμοίβοντε με επιπλέον βραβεία!


Να προσέχεις όμως, άλλοι παίκτες μπορούν επίσης να θέλουν να φτάσουν στις υψηλότερες θέσεις, αλλά μόνο ένας συγκεκριμένος αριθμός παικτών θα καταφέρει να μείνει εκεί. Φρόντισε να κερδίζεις πάντα αρκετά Αστέρια για να μη πέφτεις στην κατάταξη.


Όπως σε όλους τους διαγωνισμούς, υπάρχει ένα Μεγάλο Βραβείο που μπορείς να κερδίσεις! Φέτος, θα έχεις την ευκαιρία να χτυπήσεις ένα ολοκαίνουργιο οικιστικό κτίριο, Το Εξοχικό του Σεπτέμβρη. Αυτό το γραφικό εξοχικό είναι ένα αναβαθμιζόμενο κτίριο με εφτά επίπεδα. Στο επίπεδο 2, το εξοχικό παράγει Forge Πόντους και προμήθειες όταν κινητοποιηθεί. Στο επίπεδο 7, το εξοχικό παράγει 4 Forge Πόντους όταν κινητοποιηθεί και μπορείς να επιλέξεις τρία διαφορετικά οικογενειακά σπίτια, Το Εξοχικό Ponds, Το Εξοχικό Flowerly και Το Εξοχικό Appleton!

Το Εξοχικό Appleton

Το Εξοχικό Appleton παρέχει μόνιμη Επιθετική και Αμυντική ενίσχυση στην πόλη σου.

Το Εξοχικό Flowerly

Το εξοχικό Flowerly παρέχει επιπλέον 2 Forge Points (συνολικά 6) όταν κινητοποιηθεί

Το Εξοχικό Ponds

Το Εξοχικό Ponds παρέχει 15 Αγαθά όταν κινητοποιηθεί.Φυσικά δεν είναι μόνο αυτά! Μπορείς επίσης να έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις το Εργοστάσιο Χυμού Μήλου από τις εκδηλώσεις προηγούμενων ετών και επίσης παρουσιάζουμε ένα νέο επίπεδο σε αυτό, Το Προηγμένο Εργοστάσιο Χυμού Μήλου:


Τέλος, μπορείς επίσης να κερδίσεις μερικά όμορφα νέα πορτραίτα στη φετινή εκδήλωση/ 2 μπορείς να τα κερδίσεις με την ολοκλήρωση της σειράς αποστολών. με το ένα να είναι αποκλειστική ανταμοιβή διαθέσιμη μόνο σαν ανταμοιβή για τη νίκη της Χρυσής Κατηγορίας.
Ελπίζουμε να απολαύσεις τη νέα μας εκδήλωση που θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου.
Όπως πάντα, η γνώμη σου είναι πολύ σημαντική για εμάς, γι' αυτό μη ξεχάσεις να σχολιάσεις εδώ!

Ευχαριστούμε που παίζεις Forge of Empires!

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα του Forge of Empires
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.